Referentie

4394109

Slaapkamers

4

Woonruimte

± 440 m² ± 4.736 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Midden in de velden staat een elegante, lichte en volledig gerenoveerde villa. Het huis is een echte oase van rust, op twintig minuten van de hoofdstad, met een tuin en een perfect georiënteerd terras.

De lichte woning is gelegen in een doodlopende straat, op een perceel van 75 hectare. De begane grond bestaat uit een inkomhal en het gastentoilet. Het kantoor biedt een vrij uitzicht op de tuin. De hyper uitgeruste keuken is gescheiden van de rest. De eetkamer en de woonkamer met open haard baden in de charme van die tijd. De eerste verdieping heeft vier slaapkamers met elk hun eigen badkamer of doucheruimte. Het huis profiteert ook van grote kelders en een garage voor drie auto’s.

Andere: een garage voor drie voertuigen, talrijke ingebouwde bergingen, kelders, wijnkelder, waterontharder, rolluiken, parkeerplaatsen buiten.

Ten zuidoosten van Brussel biedt het Zoniënwoud 5.000 ha en zijn vele wandelingen aan natuurliefhebbers die ook de nabijheid van de stad waarderen. De omliggende wijk biedt winkels en scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

B

Overijse

Overijse wordt door een groot deel van Europese staatsburgers als een zeer aantrekkelijke gemeente om te wonen, beschouwd. Haar grote nabijheid van Brussel wordt ook zeer op prijs gesteld.