Referentie

4056261

Woonruimte

± 550 m² ± 5.920 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 3.360 m² ± 36.167 ft²

In een populaire wijk te Sint-Genesius-Rode, vlakbij het voorplein en zijn winkels, prachtig eigendom van ± 550 m² op ± 33 hectare grond.

Het hoofdgebouw presenteert op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote recepties met open haard, een tv-lounge en een Wood-Fashion ingerichte keuken met lunchhoek en bijkeuken, een wasruimte, een dienstingang naar de studio of het kantoor (ideaal voor vrij beroep) en de garage voor 3 wagens. Het slaapgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer, drie andere slaapkamers met aangrenzende badkamers. In de kelder, een wellnessruimte met een groot mozaïekzwembad met rolluik, een jacuzzi, een sauna, een bar, een fitnessruimte en een doucheruimte. Een conciërgewoning met een slaapkamer, een badkamer en een kitchenette maakt deze woning compleet.

Andere : lift, conciërge, alarm binnen/buiten, binnenzwembad, apart kantoor, bijkeuken, talrijke kelders (wijn, opslag, stookruimte).

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven in Waterloo.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 94 45 08.

Andere details

Badkamers

6

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

171

EPC Code

View code

Middenhut

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.