Referentie

3891629

Slaapkamers

5

Woonruimte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In een rustige straat aan de rand van Ukkel, villa van ± 300 m² op een zuidwest georiënteerd perceel van 25 hectare, tegenover een klein privé-bos.

De leefruimtes bestaan uit een woonkamer met open haard, een eetkamer en een kantoorruimte. De keuken biedt een ontbijtruimte, een wasplaats in de bijkeuken en directe toegang tot de garage. Alle kamers bieden directe toegang naar buiten: het terras met zonnetent en de zuidwest gerichte tuin. Op de verdieping bestaat de slaapkamer van ± 40 m² uit een slaapgedeelte en een badkamer. De andere vier slaapkamers delen een badkamer en een doucheruimte. Het eigendom biedt een parkeergarage voor twee auto’s en drie buitenstaanplaatsen.

Andere: kelder, alarm, waterontharder, gasboiler, bi-urenteller, huur op korte termijn, lease bedrijf mogelijk.

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Deze ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende restaurants en bedrijven in Waterloo.

Neem voor meer informatie contact op met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

243

EPC Code

View code

Middenhut

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.