Referentie

4191007

Woonruimte

± 540 m² ± 5.813 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 2.205 m² ± 23.734 ft²

Op één van de prestigieuze lanen van de bosrijke stad Sint-Genesius-Rode, ligt deze Long Island-stijl villa van ± 600 bruto m², gereconstrueerd door architect Dellicour op een perceel van ± 22 are, aangelegd door Antoine Arnould.

Met zijn gedetailleerde afwerking, bestaat dit lichtrijke huis uit een majestueuze inkomhal die uitgeeft op de grote ontvangstruimtes, een open keuken, een woonkamer en een eetkamer met open haard en een groot apart bureau. Het nachtgedeelte omvat de master suite met dressing, badkamer en terras en suite, evenals een tweede gastensuite en drie kinderkamers die twee badkamers delen. Een service appartement met aparte toegang, een polyvalente ruimte en een aparte garage voor twee auto’s maken het geheel compleet.

Aanvullend : open haard, op maat gemaakt Walt-binnenschrijnwerk, Miele, Liebherr en Novy toestellen, wijnkelder, wasruimte, terrassen, alarm. De woning wordt verkocht onder registratierechten.

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijk toegang tot de restaurants en bedrijven van Waterloo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

150

Middenhut

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.