Referentie

4155551

Woonruimte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 4.978 m² ± 53.583 ft²

Charmante woning in Tudorstijl uit 1918 op een heuvelachtig perceel van ± 49 are met een panoramisch uitzicht op de tuin, gelegen in een rustige woonwijk bij de ingang van de stad. De villa heeft een bruto oppervlakte van ± 500 m².

Perfect gelegen, deze villa uit het begin van de vorige eeuw komt uit op een inkomhal die leidt naar de recepties, uitgebreid met de veranda die dienst doet als winterlounge met een prachtig uitzicht op de twee opmerkelijke bomen in de tuin, de eetkamer, de keuken. met zijn centrale eiland en zijn toegang tot een overdekt terras. Boven, de slaapkamer met dressing, badkamer en het terras aan de tuinzijde, twee andere slaapkamers die een doucheruimte delen, een slaapkamer en een doucheruimte. Op de tweede verdieping een zolder en een badkamer.

Andere: garage voor één wagen, wijnkelder, technische ruimte met olieketel, wasplaats, grote kelders.

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijk toegang tot de restaurants en bedrijven van Waterloo.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met Sylvie Koch +32 (0) 472 86 96 68.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

345

Kg co²/m²/jaar

40

Middenhut

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.