Referentie

4362557

Woonruimte

± 655 m² ± 7.050 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 2.156 m² ± 23.207 ft²

In de beboste gemeente Sint-Genesius-Rode, villa in Long Island stijl met een totale oppervlakte van ± 725 m², volledig gerenoveerd door architect Gregory Dellicour op een perceel van ± 22 are bewerkt door landschapsarchitect Vaxelaire-Deckers.

De woning bestaat uit grote recepties die uitkomen op de tuin en terrassen van ± 150 m², twee woonkamers met open haard, een aparte eetkamer, een kantoor, een grote volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Dienstingang die toegang geeft tot de garage en de keuken. De eerste verdieping bestaat uit de master bedroom, een dressing en een badkamer, twee extra slaapkamers met eigen dressing en doucheruimte. Op de tweede verdieping: een volledig uitgeruste bioscoopzaal , twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet en wasruimte. Mogelijkheid om een extra bouwperceel van ± 28 are te verwerven.

Andere : conciërgewoning, lift, alarm, garages, talrijke buitenparkeerplaatsen, optioneel zwembad.

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

124

EPC Code

View code