Referentie

3567878

Woonruimte

± 700 m² ± 7.535 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 3.000 m² ± 32.292 ft²

Aan de voormalige Golf van Rhode, zuid georiënteerde villa van ± 700 m² op een grond van ± 30 are. De villa beschikt over een grote tuin met buitenzwembad.

Deze villa in een neo-klassieke stijl werd in 2017 volledig gerenoveerd in hedendaagse stijl, geïnspireerd door het interieur van architect Olivier Lempereur.

Het bestaat uit, op de begane grond, een inkomhal met gastentoilet en garderobe, een kantoor met afzonderlijke toegang, een grote woonkamer met open haard, een home cinemazaal, een eetkamer met toegang tot de tuin door een grote terras van ± 30 m² en een volledig uitgeruste keuken (Gaggeneau) met centraal kookeiland, gescheiden door een schuifdeur. Boven, de master bedroom met een grote dressing en een badkamer, evenals drie andere slaapkamers met eigen badkamer en dressing. Op de tweede verdieping, een kleine tienersuite met multifunctionele ruimte.

Andere: drie garages met een onafhankelijke studio boven, buitenzwembad van 6m x 12m mozaïek met dubbele strandjacuzzi, domotica en warmtepomp voor het zwembad.

De voormalige Golf van Rhode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Andere details

Badkamers

6

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

169

EPC Code

View code

Voormalige Golf van Rode

De voormalige Golf van Rode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.