Referentie

4164908

Woonruimte

± 390 m² ± 4.198 ft²

Ideaal gelegen naast de beroemde Kasteleinplein, het Stéphanie-plein en de prestigieuze Louizalaan, prachtig gebouw voor gemengd gebruik met kwalitatieve afwerkingen en een oppervlakte van ± 390 m² bestaande uit:

– Een kantoorruimte (± 260 m²) ideaal voor het hoofdkantoor van uw bedrijf inclusief een tentoonstellingsruimte, een apart kantoor, twee open ruimtes, een vergaderruimte met aangrenzende archiefruimte, een hyper uitgeruste keuken en een doucheruimte.
– Twee appartementen (± 65 m² elk) bestaande uit twee slaapkamers en een gedeelde badkamer, momenteel “gemeubileerd” verhuurd.
– 28 parkings waarvan 18 plaatsen geprivatiseerd door een sectionaalpoort (ideaal voor verzamelaars).

Andere : Potentiële rentabiliteit (4%), airconditioning (kantoor), domotica, alarm, videobewaking, kelders, archieven, wasruimte, vuilnisruimte, technische ruimte.

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er veel verschillende soorten restaurants, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Garages

28

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.