appartement

Sequoia Garden I Ukkel

Vanaf

€ 1.320.000 $ 1,531,161 ¥ 175,134,945 1,413,134 chf £ 1,113,976

oplevering

september 2020

 

80% Verkocht

Verkocht

Het uitzonderlijke project Sequoia Garden, gelegen aan de prestigieuze Avenue Hamoir, in een groene omgeving op de achtergrond en uit het zicht, is ontworpen door het architectenbureau Marc Corbiau.

Het project

Sequoia Garden biedt 5 3-slaapkamerappartementen, met luxueuze, verfijnde en eigentijdse afwerking, met ontwikkelingsoppervlakken van ± 200 m² tot 254 m² voor het penthouse. De appartementen op de begane grond profiteren van privé-tuinen van meer dan 6 are. Op de eerste verdieping biedt elk appartement 30 m² aan terrassen. Het penthouse biedt 157 m² aan panoramische terrassen.

Een opmerkelijk comfort van het leven

Deze nieuwbouw biedt een opmerkelijk wooncomfort aan de eigenaars: kleine mede-eigendom, beveiligde toegang (poort, gepantserde deuren, alarmen), domotica, vloerverwarming en individuele dubbele ventilatie, superisolerende kaders, driedubbele beglazing, zonnetenten, optionele airconditioning, op maat gemaakte keukens en Miele toestellen, sanitair en kwaliteitsvloerbekledingen.

Voltooien

This ensemble with its contemporary design and aesthetic lines is complemented by a choice of quality materials and equipment bringing elegance and refinement to the project, such as semisolid parquet flooring, custom kitchens, Miele appliances, and underfloor heating systems.

De architect, Marc Corbiau

Marc Corbiau studeerde in juni 1966 af aan het Institut Supérieur d’Architecture Saint-Luc in Brussel en werd geïnspireerd door het werk van zijn uitzonderlijke collega’s zoals Le Corbusier, Jacques Dupuis, van der Rohe, Mallet-Stevens, maar ook door de modernistische architectuur uit de jaren dertig. in Palm Springs. Het merendeel van zijn prestaties zijn te vinden in België, waar hij een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

  Aanvullend

  Dubbele dozen (80.000 €) en kelders (5.000 €). Garanties Breyne wet, levering zomer 2021. De verkoop van de panden van het Sequoia-project vindt plaats onder het BTW-regime 21% voor de bouw (55%) en onder de registratierechten 12,5% voor het grondgedeelte (45%). De levering is gepland voor de zomer van 2021. Het is ook mogelijk om een dubbele box of een optionele parkeerplaats aan te schaffen (prijs op aanvraag).

  Hamoir

  De Hamoirlaan is ideaal gelegen tussen de Groene Jager en Diesdelle, in een groene en rustige omgeving en in de buurt van het Zoniënwoud. Er is ook een gemakkelijk gebruik van het openbaar vervoer.

  Ontdek de beschikbare woningen in het project

  Verdieping
  Appartement
  Slaapkamers
  Oppervlakte
  Tuin
  Terras
  Prijs excl. BTW
  Plan
  Foto's
  Bezoeken

  Interesse in het eigendom ?

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Contacteer onsContact

  Hallo, u kunt contact opnemen met onze agent Philippe Dijkmans voor gratis advies op +32 475 457 720 of per post naar dp@sothebysrealty.be of via onderstaand formulier

  Neem contact met ons op
  i

  Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat Sotheby's contact met mij opneemt, en accepteer Sotheby's privacy policy

  Teruggebeld worden

  Be called back
  i

  Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat Sotheby's contact met mij opneemt, en accepteer Sotheby's privacy policy

  By submitting this form, I agree that Sotheby's can contact me and I accept the Sotheby's privacy policy.