Referentie

4329745

Woonruimte

± 450 m² ± 4.844 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 3.449 m² ± 37.125 ft²

In het hart van Fort Jaco, uitzonderlijk eigendom bestaande uit een villa en een conciërgewoning om te renoveren, gelegen op een zuid georiënteerd perceel van ± 34 are, bevolkt door eeuwenoude bomen.

Het hoofdhuis, gebouwd in 1913 van ± 500 m² bruto, heeft al zijn karakter behouden en heeft prachtige oude kenmerken. De inkomhal leidt enerzijds naar de salons met open haard, de vestiaire en anderzijds naar de eetkamer, de grote keuken met toegang tot de tuin en tot het overdekte terras, dienstingang. Op de tussenverdieping een tweede garderobe en gastentoilet. Op de 1e verdieping, master bedroom met terras, grote dressing en en-suite badkamer, kantoor en 2 slaapkamers. Op de tussenverdieping, een badkamer. Op de 2e verdieping, 3 slaapkamers, een badkamer en zolder. In de kelder, speelkamer met aparte ingang, kelders, wijnkelder. De conciërgewoning met een bruto oppervlakte van ± 70 m² bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken en boven een slaapkamer en een badkamer.

Anderen: garage voor 2 wagens, hoge plafonds, boomgaard, gasketel Viessmann 2016, alarm.

Het Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Deze wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie, neem gerust contact met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

E

kWh/m² per jaar

268

Kg co²/m²/jaar

58

EPC Code

View code

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.