Referentie

4195780

Terrein

± 2.107 m² ± 22.680 ft²

Nabij Fort Jaco en zijn faciliteiten, project voor een eigentijdse villa ondertekend door architect Jean-Paul Hermant (geldige vergunning) op een binnenperceel met een oppervlakte van ± 21 ares 7 ca.

Door strakke lijnen, grote erkers en een groendak te combineren, omvat het project (met een plat dak) 3 niveaus. In de kelder: een garage voor 2-3 wagens, een speelkamer, een projectiekamer, wijnkelder, stookruimte, opslagruimte. Op het gelijkvloers: inkomhal, vestiaire en gastentoilet, woonkamer van 60 m², volledig ingerichte open keuken, bijkeuken en kantoorruimte ideaal voor vrije beroepen. Op de eerste verdieping: hoofdslaapkamer met dressing en en-suite badkamer, vier slaapkamers en drie badkamers, een bureau, een wasruimte. Op het dak: een dakterras.

Andere : Lift, groen plat dak, ventilatie met dubbele lucht stroom, airconditioning, open haard, regenwatertank, fotovoltaïsche zonnepanelen, parkeerplaats buiten (2 plaatsen).

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine boutiques. Gezinsvriendelijk en rustig gelegen nabij het Zoniënwoud en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 475 94 45 08.

Andere details

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.