Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Langs één van de meest prestigieuze lanen van Ukkel, in de zeer gewilde Sterrenwachtwijk, lichtrijk penthouse van ± 175 m², omgeven door terrassen en groen, in een modern gebouw.

Het penthouse bestaat uit een grote ontvangstruimte met gashaard en een eetkamer. Een “Miele” uitgeruste keuken nodigt u uit om huisgemaakte gerechten te bereiden. Deze kamers hebben ook toegang tot de vele terrassen, verfraaid met buxus. De tv-hoek is de voorloper van de master bedroom, met terras, badkamer en dressing. Twee andere slaapkamers en een doucheruimte maken het appartement compleet. Naast het appartement zijn er twee parkeerplaatsen en een grote kelder.

Anderen: veiligheidsdeur, airconditioning in woonkamer en hoofdslaapkamer, wasruimte, elektrische rolluiken, ingebouwde kasten, alarm, hoge afwerkingen.

De Sterrenwacht is een groene en rustige wijk, niet ver van kleine winkels en openbaar vervoer, maar ook nabij diverse scholen. Het is een gastvrije en familiale buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

2

Garage

1

EPC

E

kWh/m² per jaar

260

Kg co²/m²/jaar

55

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.