Referentie

4281240

Woonruimte

± 730 m² ± 7.858 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 4.900 m² ± 52.743 ft²

Gelegen in het hart van de groene omgeving van de Sterrenwacht in Ukkel, moderne villa met vijf slaapkamers, gebouwd door de architect Serra di Migni in 2013, met een oppervlakte van ± 730 m² op een perceel van ± 45 are.

Het huis bestaat op het gelijkvloers uit een grote hal met lichtrijke leefruimtes, een volledig uitgeruste moderne keuken met semi-professionele apparatuur en toegang tot de terrassen en de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en drie badkamers, een bibliotheek of een familiekamer met toegang tot terrassen. De tweede verdieping omvat twee master suites bestaande uit een grote dressing en een ruime badkamer. Een panoramisch terras vervolledigt het geheel, evenals een aparte kantoorruimte. Op het gelijkvloers bevinden zich een zwembad met kleedkamers en douche, polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als fitness, ontspanningsruimte, speelkamer of homecinema.

Andere: dubbele gesloten garage, parkeermogelijkheden buiten, lift, alarm, ventilatie met dubbele luchtstroom, talrijke kelders, uitgeruste wasruimte, aparte toegang tot het kantoor.

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije en familiale buurt.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

169

Kg co²/m²/jaar

35

EPC Code

View code

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.