Referentie

3571011

Woonruimte

± 500 m² ± 5.382 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 2.855 m² ± 30.731 ft²

Aan de rand van het Wolvendaelpark, genietend van een bevoorrechte omgeving uit het zicht, elegant familiebezit gebouwd in 1949 door de architect Joseph Viérin met een totale oppervlakte van ± 777 m² op een prachtig bebost perceel van ± 28 are, ideaal georiënteerd.

Het huis combineert stijl en karakter en bestaat uit een inkomhal die leidt naar de grote recepties, bestaande uit een dubbele woonkamer met bibliotheek en open haard, een meer intieme ruimte met bar, een eetkamer, een aparte keuken en een televisielounge. Het nachtgedeelte omvat de hoofdslaapkamer met badkamer, kantoor, kleedkamer, doucheruimte; vijf slaapkamers en drie badkamers. Een polyvalente ruimte (nu een kunstenaarsatelier) en een zelfstandig serviceappartement maken deze set compleet.

Anderen: garage voor 2 wagens, kelders, alarm, conciërge.

De Sterrenwacht is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

4

Garages

3

EPC

G

kWh/m² per jaar

373

Kg co²/m²/jaar

80

EPC Code

View code

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.