Referentie

4509371

Woonruimte

± 885 m² ± 9.526 ft²

Slaapkamers

9

Terrein

± 3.300 m² ± 35.521 ft²

In de groene en kalme wijk van de Sterrenwacht, eigendom met een bruto oppervlakte van ± 1.038 m² zonder inkijk in een park van ± 33 are met honderd jaar oude bomen.

Het hoofdgebouw, wat volledig gerenoveerd is, opent via een inkomhal met open haard, gastentoilet en garderobe. De grote vertrekken omvatten een ruime woonkamer met groot Versailles parket, een aparte eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met uitzicht op het grote terras en de tuin. Op de eerste verdieping, een master suite met twee grote inloopkasten, twee badkamers, een kantoor en een bibliotheek. De tweede verdieping biedt drie slaapkamers met badkamers en inbouwkasten. In de kelder heeft het wellnessgedeelte een jacuzzi, hammam, fitnessruimte, douche en garderobe, die allemaal toegang geven tot de tuin. Mogelijkheid tot aankoop van een gastenverblijfvilla in het bijgebouw van ± 364 m² : inclusief ontvangstruimte, grote keuken, kantoor, drie slaapkamers en hun badkamers. De woning omvat daarnaast ook een moestuin, een parkeerplaats voor 2 auto’s, fietsenstalling en motorfiets garage.

Andere (hoofdgebouw): gas boiler, kunstenaarsatelier (± 45 m²), gepantserde deuren, geluidsinstallatie, stookruimte, kelders, garage voor twee wagens, 2 parkeerplaatsen buiten, alarm en camera’s, regenwaterterugwinning, automatisch sproeisysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean-Marc Delcroix op + 32 (0) 474 740 807.

Andere details

Badkamers

9

Garage

1

EPC

F

kWh/m² per jaar

318

Kg co²/m²/jaar

63

EPC Code

View code

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.