Referentie

4368535

Woonruimte

± 214 m² ± 2.303 ft²

Slaapkamers

3

Het nieuwe project “F59”, dat ideaal gelegen is in de nabijheid van het Fort-Jaco en aan de rand van het Zoniënwoud, onderscheidt zich door zijn sobere en eigentijdse architectuur.

F59 biedt vier appartementen met een hoog afwerkingsniveau en oppervlaktes variërend van ± 225 m² tot ± 270 m². Elk appartement heeft een grote en lichte woonkamer, een volledig uitgeruste Liedssen open keuken, een ruime ouderslaapkamer met kleedkamer en badkamer en twee slaapkamers met elk een eigen doucheruimte.

De twee appartementen op de begane grond hebben grote privétuinen en de appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben grote terrassen.

Iceberg Architecture Studio heeft een gebouw ontworpen met een eigentijdse en toch tijdloze uitstraling, zodat u optimaal kunt profiteren van de groene omgeving, het licht en de zon.

Overige: parkeerplaats (€40.000), garage (€50.000), kelder (€5.000).

De Prins van Oranje is ideaal gelegen tussen Ukkel en Rhode-Saint-Genèse. Het is een aangename wijk die een groene en rustige omgeving biedt en toch dicht bij openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen ligt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.