Referentie

4389218

Woonruimte

± 700 m² ± 7.535 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 2.500 m² ± 26.910 ft²

Gelegen in de Prins van Oranje wijk, deze Anglo-Normandische woning met een bruto oppervlakte van ± 931 m², gebouwd in 2001 op een goed georiënteerd perceel van ± 2.500 m².

Het huis biedt mooie vertrekken waaronder een woonkamer met open haard, twee kantoren en een aparte eetkamer met een mooi terras met uitzicht op de tuin. De keuken is ontworpen door Bulthaup en beschikt over een bijkeuken. Boven biedt het huis vijf slaapkamers en drie badkamers. Op tuinniveau biedt een wellnessgedeelte van ± 200 m² een groot overloopzwembad (5×10) met tegenstroom, een hammam, een sauna, een jacuzzi, een rustruimte, douches en een kleedkamer.

Andere: een verwarmde garage voor twee auto’s en twee carports buiten voor drie extra auto’s, wijnkelder met airconditioning, bergruimte, alarmsysteem, regenwaterreservoir, gasboiler, buiten barbecue onder een mooie verwarmde veranda. Conciërgerie uitgerust met doucheruimte, toilet, kitchenette.

De Prins van Oranje-wijk is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een gezellige, groene en rustige wijk, terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Er zijn scholen in de nabije regio aanwezig.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

137

Kg co²/m²/jaar

29

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.