Referentie

3957108

Woonruimte

± 400 m² ± 4.306 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 5.000 m² ± 53.820 ft²

Dicht bij het Zoniënwoud, in de Prins van Oranje wijk, penthouse met een bruto oppervlakte van ± 450 m² en ± 300 m² terras met uitzicht op het nabijgelegen park. 

Het appartement is gelegen in een bosrijke omgeving en heeft een uitzonderlijke plafondhoogte van vier meter. Het penthouse, met hoge afwerkingsgraad, bestaat uit: een inkomhal met gastentoilet, woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste Gaggenau-keuken en een op maat gemaakte wijnkelder. De nachthal omvat de master bedroom met dressing, doucheruimte en marmeren bad. Twee andere kamers met terras en badkamers maken dit uitzonderlijke pand compleet.

Andere: wasserij, vloerverwarming, eiken vloeren, alarmsysteem, kelders, drie garages.

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt, terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Er zijn scholen in de nabije regio aanwezig.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Sylvie Koch: +32 (0) 472 86 96 68.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

E

kWh/m² per jaar

235

Kg co²/m²/jaar

46

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.