Referentie

3550085

Woonruimte

± 880 m² ± 9.472 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 2.000 m² ± 21.528 ft²

In de wijk van Prins van Oranje, familiale villa van ± 880 m² gelegen op een terrein van ± 20 ares.

Volledig gerenoveerd met hoogwaardige isolatie, nieuw dak en gevel, bestaat uit: een grote hall, een garderobe met WC, een grote woonkamer, twee oude open haarden, een ruime eetkamer , een mooie bibliotheek hoek met uitzicht op de tuin en een groot overdekt terras, een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek met toegang tot de voortuin en het terras. Aan de andere kant vindt u een service-ingang, een wasruimte, een bureau (of familiekamer) en een slaapkamer met een doucheruimte. De kamer kan als studio of conciërge- ruimte gebruikt worden dankzij een aparte toegang. De eerste verdieping bestaat uit: een Master bedroom met kleedkamer, grote badkamer met WC en drie slaapkamers met badkamer en WC. De kelder, uitgebreid onder het hele huis, bevat een grote garage voor vier auto’s, een multifunctionele ruimte, twee toiletten en een douche.

Andere : Gas boiler Buderuskasten, dubbele beglazing en inbraakalarm, elektrische installatie led type, alarmsysteem en dubbele buiten parkeerplaats. 

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt.

Voor meer informatie neem gerust contact met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

115

Kg co²/m²/jaar

22

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.