Referentie

4232180

Woonruimte

± 893 m² ± 9.612 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 3.300 m² ± 35.521 ft²

Vlakbij het rustige meer en het golfterrein van Keerbergen ligt deze unieke woning met een bewoonbare oppervlakte van ± 890 m² op een terrein van ± 33 are. De tuin heeft veel privacy en werd ingericht met verschillende terrassen en een zwembad.

Via de imposante inkomhal krijgt men toegang tot de verschillende leefruimtes waaronder het volledig ingerichte bureau, de woonkamer, eetkamer en de grote, volledig geëquipeerd keuken. Achteraan bevindt zich een grote wintertuin met rechtstreekse toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers en 3 badkamers waarvan 1 master bedroom met dressing, badkamer en een salon met open haard en balkon. Via een vaste trap komt u op de zolder die volledig ingericht kan worden als bureau of polyvalente ruimte. De woning is volledig onderkelderd en omvat een ruime garage, technische ruimte, bergruimte en een badkamer. Dankzij de hoge plafonds krijgt men een zeer ruimtelijk en luxueuse uitstraling en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

Aanvullend: buitenzwembad, alarmsysteem

Gelegen aan het meer en de golf van Keerbergen, in de nabijheid van scholen en winkels. Vlotte verbinding naar de Internationale luchthaven Brussels Airport op 28 km, Leuven, Antwerpen en Brussel.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

170

EPC Code

View code