Prijs

Prijs op anvraag

Referentie

4233320

Woonruimte

± 925 m² ± 9.957 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 65.000 m² ± 699.654 ft²

Kasteel Fonteneau uit 18de eeuw, Frans klassieke Louis XVI stijl met eenvoudige architecturale lijnen en een bewoonbare oppervlakte van ± 925  m², gelegen in een prachtig parkdomein van ± 6,5 ha met bomen, vijvers en een riviertje.

Het gelijkvloers bestaat uit ruime inkomhal, verschillende aangename leefruimtes met telkens een openhaard, aansluitend een orangerie met zeer grote haard, een ingerichte leefkeuken en een bureau. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime en smaakvol gedecoreerde slaapkamers, drie badkamers, een grote bibliotheek met zithoek en toegang tot het terras. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Vlak naast het huis staat de conciergerie/bijhuis met leefruimte en op de eerste verdieping een slaapvertrek en badkamer.

Een beetje verderop, in het park, bevindt zich een klein ‘theater’ waarin men ook een leef- of werkvertrek kan maken met aanpalend een garage voor twee wagens.

Andere : goede bereikbaarheid naar Brussel en andere grote steden, sauna, fitness ruimte, wijnkelder, optie aankoop aanpalend terrein voor paardenhouderij.

Verkoop door middel van aandelenoverdracht van de vennootschap die het eigendom bezit.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Andere details

Badkamers

6

Garage

1

Nivelles

Nivelles herbergt tal van monumenten en oude wijken waardoor te wandelen vooraleer het rustige, groene en heuvelachtige platteland te ontdekken.