Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Vlakbij het Meer van Genval ligt dit terrein van bijna 13 are, ideaal naar het zuiden gericht. Deze grond kan een mooi architectuurproject met een potentieel uitzicht op het meer herbergen, afhankelijk van de hoogte hiervan.

Dit terrein maakt deel uit een geheel van 3 percelen die over een maximale bouwoppervlakte van 435 m² beschikken, met een breedte van 20,70 m aan de voorgevel en een diepte van 15 m, rekening houdend met het feit dat het terrein een breedte van 30,57 m heeft aan de voorkant. Elk project van nieuwbouw binnen dit gebied, moet aan een reeks stedenbouwkundige voorschriften beantwoorden waarvan het dossier op ons agentschap raadpleegbaar is of verkrijgbaar is per e-mail op eenvoudig verzoek.

Het meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Getuigen hiervan de luxe weelde van een aantal gebouwen uit de Belle Epoque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac, en de aanwezigheid van een yacht club.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Genval

Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac Het meer herbergt onder meer een yacht club.