Referentie

4233541

Woonruimte

± 512 m² ± 5.511 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 5.100 m² ± 54.896 ft²

Deze elegante en ruime villa van ± 500 m² verrast met haar atypische en evenwichtige proporties. Op een grond van ± 50 are binnen de Bercuit strekt het huis zich uit in de lengte om het licht te vangen.

Het gelijkvloers bestaat uit talrijke vertrekken die naargelang de wensen of behoeften als ceremoniële lounge, privé-eetkamer, 2de open eetkamer, thuisbioscoop of biljardzaal, naast de superuitgeruste keuken met bijkeuken en centraal eiland en vooraal het binnenzwembad. De verdieping die via een dubbele trap bereikbaar is, omvat een bureau, een master suite met dressing en badkamer/doucheruimte, 2 andere gezellige slaapkamers die respectievelijk over een eigen doucheruimte en over een badkamer beschikken. Met zijn 3 huidige slaapkamers kan de woning met een 4de kamer met doucheruimte onder dak heringericht worden. Zuidwest gericht biedt de tuin verschillende sferen, net zoals de terrassen met jacuzzi.

Andere: dubbele garage, wijnkelder, verwarming met warmtepomp, rioolaansluiting, elektrische poort.

Prijs voor de verkoop van het goed door de aankoop van de aandelen van een vennootschap; mogelijkheid om het goed te kopen door een onderhandse verkoop tegen een prijs van 1.950.000 €

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

100

Kg co²/m²/jaar

28

EPC Code

View code

Grez-Doiceau

Residentieel enmet een groen environement, de gemeente Grez Doiceau biedt vele wandelingen. Het biedt een familiale omgeving en ligt niet ver van de hoofdwegen.