Referentie

4313952

Woonruimte

± 845 m² ± 9.095 ft²

Slaapkamers

10

Terrein

± 4.210 m² ± 45.316 ft²

Dit eigendom bestaat uit een kasteelvilla en een conciërgerie, gelegen in een parktuin van ± 42 are met eeuwenoude bomen en waterpartijen. Een volledig ommuurde tuin van ± 12 are herbergt een volkomen biologisch-dynamische groentetuin.

De kasteelvilla, ontworpen door Architect Taelemans, werd begin 1900 in opdracht van Prinses en Hertogin Pauline van Arenberg gebouwd en werd in 1990 volledig gerestaureerd. Op het gelijkvloers geeft de ruime inkomhal enerzijds toegang tot een grote leefruimte en de keuken en anderzijds tot 2 ruime salons met open haard. Vanuit een groot terras achteraan het huis heeft men een prachtig zicht op de mooie tuin. Via trap komt men op de 1ste verdieping bestaande uit 1 master bedroom met open haard en 1 badkamer, daarnaast nog 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op de 2de verdieping heeft men 6 slaapkamers en 1 badkamer. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Het souterrain omvat o.a. een wijnkelder en verschillende polyvalente ruimtes.

Andere : garage voor 2 wagens, alarm, mogelijkheid tot aanbouwen van een woning op het 2de perceel waar een aparte toegang kan gemaakt worden.

Vlakbij het Zoniënwoud en het Solvaypark biedt de Corniche-wijk in Terhulpen gemakkelijke toegang tot de verbindingswegen, het openbaar vervoer en winkels.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

252

EPC Code

View code

ter Hulpen

Dichtbij het meer van Genval in een rustige en groene omgeving Terhulpen biedt een rustige leefomgeving. Gelegen niet ver van de toegangen tot Brussel en dichtbij restaurants en de winkels, zal het wandelaars en fietsers plezieren;