Referentie

4394321

Woonruimte

± 800 m² ± 8.611 ft²

Slaapkamers

7

Terrein

± 15.327 m² ± 164.978 ft²

Nabij Waterloo en de snelwegen kadert het huis van ± 800 m² perfect in een echt landschapspark van ± 1 ha 53 a, dat vol bomen, hagen, paden van rozenaren en talrijke bloemen staat.

Vanaf de ingang opent een ruime hall op een woonkamer en een zitkamer, beide met open haarden, een mooie eetkamer, een super uitgeruste keuken met ontbijthoek alsook een achterkeuken. Steeds op het gelijkvloers en toegankelijk van buiten, kan een reeks vertrekken als klein appartement of kantoor gebruikt worden. Op het 1ste verdiep opent een ruime hall op 4 slaapkamers en 2 badkamers alsook op een 5de master suite van ± 66 m² met open haard, ruime dressing, badkamer en bureau of fitnessruimte. Het 2de verdiep biedt 2 grote slaapkamers en een doucheruimte. Op de ondergrondse verdieping omvat de conciërgerie een service appartement met woonkamer, keuken en slaapkamer met doucheruimte.

Andere: garages voor 4 wagens, parkings voor 30 voertuigen, lift op 3 niveau’s, air conditioning met invertertechnologie, geklimatiseerde wijnkelder, videobewakings- en beveiligingssysteem. Buiten: een vijver en een zwembad. De afwerkingen en de materiaalkeuze beantwoorden hoge kwaliteits-, luxe- en esthetische criteria.

Maransart, een landelijk dorp, biedt een scala aan diverse habitats en wordt gekenmerkt door zijn vele geplaveide straten.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

6

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

166

Kg co²/m²/jaar

42

EPC Code

View code