Referentie

4425873

Woonruimte

± 499 m² ± 5.371 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 4.132 m² ± 44.476 ft²

Gelegen op een terrein van ± 41 are 32 centiare geniet de villa van ± 499 m² (volgens EPC) en een buitenzwembad in het hart van een landelijke en beschermde omgeving, langs de velden. De zuidgerichte tuinen, die met liefde door de eigenaars aangelegd werden, bieden verschillende sferen die als poëtisch en exotisch beschreven kunnen worden.

De ruimtes op de begane grond omvatten een ruime inkomhal, een zitkamer en een eetkamer met een kathedraal dak en een functionele open haard, een keuken, een groot bureau, een slaapkamer met badkamer en dressing (mogelijkheid om een 2de kleine kamer te creëren). Op de tussenverdieping, die open is naar de woonkamer, geeft een terras toegang tot een slaapkamer met badkamer en opslagzolder. Tot deze ruimtes wordt een tweede entiteit toegevoegd, bestaande uit meerdere volumes die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt: studio, appartement met 2 slaapkamers, conciërgerie. Verder is er een garage voor 2 auto’s en verschillende kelderruimtes.

Andere: mogelijkheid om een tweede woning te creëren, talrijke fruitbomen, geen inkijk.

Chapelle-Saint-Lambert is het centrale dorp van de gemeente Lasne, met authentieke dorpshuizen en merkwaardige eigendommen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

D

kWh/m² per jaar

280

Kg co²/m²/jaar

69

EPC Code

View code

Lasne Chapelle Saint Lambert

Chapelle-Saint-Lambert is de centrale entiteit van het dorp van Lasne, met authentieke dorpshuizen en merkwaardige eigendommen, waaronder paardeneigendommen. Een aantrekkelijke verscheidenheid voor diegenen die naar een landelijke omgeving met veel wandelmogelijkheden op zoek zijn.