Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Villa van ± 550 m² (volgens EPC) gelegen op een terrein van bijna 14 are in een doodlopende straat in een residentiële wijk, instapklaar voor de nieuwe bewoners of bewoonbaar na enkele aanpassingen naargelang smaak of nood.

De lichte ruimtes op het gelijkvloers omvatten een mooie inkomhal met vestiaire, een bureau, een gezellige woonkamer met cassettehaard en erker en een super uitgeruste keuken (van het merk Berloni), die toegang geeft tot de tuin. Een grote slaapkamer met doucheruimte completeert het gelijkvloers. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers die elk van een badkamer genieten terwijl de master bedroom beschikt over een eigen dressing. Het souterrain beslaat de volledige oppervlakte van de villa en omvat een conciërgerie met een Engelse binnenplaats en een aparte uitgang naar buiten, verschillende kelderruimtes waarvan één als fitnessruimte ingericht is, een wasruimte en een garage voor 2 auto’s. De privé-tuin geniet van een klein zwembad en van een ruim terras.

Andere : elektrische poort, geautomatiseerde garagepoort, alarmsysteem, buitenverlichting, waterverzachter, gasketel.

Vlakbij de toegangswegen naar Brussel en de commerciële faciliteiten van Waterloo, heeft de St John’s wijk een residentieel en gezinsgericht karakter, met verschillende internationale onderwijsinstellingen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

174

Kg co²/m²/jaar

33

EPC Code

View code

Waterloo

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels en restaurants. Het ligt niet ver van gerenommeerde scholen, sportcentra en de Ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.