Referentie

4405192

Woonruimte

± 477 m² ± 5.134 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 218 m² ± 2.347 ft²

Dit karaktervol huis van overwacht loft type is gelegen in een rustig straatje dichtbij de winkelstraat in het centrum van Waterloo. Het bevat een oppervlakte van ± 477 m² (volgens EPC) en is volledig herdacht en grondig gerenoveerd geweest in 2015. Het huis geniet van een verdiept terras tussen de achtergevel en het binneneiland.

Vroeger opgericht in boekhandel en studio, organizeert het huis zich vandaag op 5 niveaus. De eerste twee verdiepingen bieden mooie ontvangstruimtes met een architectuur van industriële type en omvatten een dubbele garage, een hyper uitgeruste keuken met eetkamer, een zitkamer met open haard, alsook een bureau en een ontspanningsruimte op de mezzanine. De eerste verdieping bevat ook een master suite met dressing en badkamer terwijl het derde niveau twee slaapkamers met elk een badkamer biedt. De laatste verdiepingen van het huis zijn aan een studio gewijd, die zich op 2 niveaus verdeelt.

Andere : gasverwarming, mogelijkheid om het huis in twee verscheidene eenheden te splitsen, domotiek, alarm- en videobewakingssysteem.

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels, restaurants en cultuur. Het ligt niet ver van beroemde scholen, sportcentra en de ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op (+32) 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

B

kWh/m² per jaar

158

EPC Code

View code

Waterloo

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels en restaurants. Het ligt niet ver van gerenommeerde scholen, sportcentra en de Ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.