Referentie

4372123

Woonruimte

± 1.000 m² ± 10.764 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 16.000 m² ± 172.222 ft²

Charmante en gerenoveerde villa van ± 1000 m² met ± 200 m² terrassen, gelegen in een mooi aangelegd domein van ± 1,6 ha in één van de meest prestigieuze lanen van de buitenwijken van Waterloo. Met kwalitatieve materialen hoogstaand afgewerkt. Het landgoed omvat 3 percelen bouwgrond waarvan de laatste 2 in de laan.

De begane grond geeft toegang tot een mooie marmeren ingang, die naar 3 prachtige vertrekken leidt: een familiekamer, een woonkamer en een grote kamer, elk met een aangename open haard en een spectaculair uitzicht. Aangrenzend is een super-uitgeruste keuken met centraal eiland en een zonnige eet-veranda, een eetkamer, een thuisbioscoop, een speelkamer, een sauna en een hammam. Op de eerste verdieping: 6 slaapkamers met 5 badkamers, waarvan de master suite met prachtige terrassen. Het souterrain omvat een multi-functionele ruimte voor beroepsactiviteit/flat/conciërge met aparte inkom en bureau/slaapkamer, ontvangstruimte, 2 badkamers, woon-/fitnessruimte, kitchenette, wijnkelder en technische ruimte.

Andere: buitenzwembad, verlichte tennisbaan, garage voor 4 auto’s, mogelijkheid om de aandelen van een vennootschap en/of 1 van de percelen bouwgrond te kopen.

Gunstige ligging vlakbij hogesnelheidstrein verbindingen, gerenommeerde Belgische en privé-scholen, en plaatselijke handelaars. Op loopafstand van het centrum, een professionele manege en het mooie Zoniënwoud.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

F

kWh/m² per jaar

449

Kg co²/m²/jaar

111

Waterloo

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels en restaurants. Het ligt niet ver van gerenommeerde scholen, sportcentra en de Ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.