Referentie

4390044

Slaapkamers

3

Woonruimte

± 237 m² ± 2.551 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in het hart van de residentiële wijk Sint-Pieters-Woluwe, vlakbij de Stockel, Sainte Alix en de rust van het Zoniënwoud, penthouse appartement met een oppervlakte van ± 237 m² gelegen in een beveiligde residentie.

Met zijn hoogwaardige afwerkingen, bestaat het appartement uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote recepties waaronder een dubbele woonkamer en een eetkamer die uitgeeft op een panoramisch terras van ± 95 m² zonder inkijk. Daartegenover, een hyper-uitgeruste ” Liedssen “keuken met aangrenzende wasruimte en een kantoorruimte. Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers met gedeelde badkamer en een derde slaapkamer met afzonderlijke badkamer.

Andere: buitenschermen, dubbele stroom, vloerverwarming, terrassen, beveiligde toegang, kelder, twee parkeerplaatsen en een garagebox tegen meerprijs.

De wijk Trois Couleurs maakt deel uit van een groene en rustige woonwijk. Dichtbij grote invalswegen en aan de rand van het Zoniënwoud, ideaal voor gezinnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

119

Kg co²/m²/jaar

23

EPC Code

View code

Orée

De wijk Orée is een groene, gezinsvriendelijke buurt die bekend staat om zijn hockeyclub. Het ligt niet ver van grote verkeersaders en scholen. Ideaal voor een gezinsleven.