Referentie

4328586

Woonruimte

± 950 m² ± 10.226 ft²

Slaapkamers

8

In de gewilde omgeving van Zwarte Dennen, aan de onmiddellijke rand van het Zoniënwoud, prachtig eigendom gelegen op een zuid georiënteerd perceel van ± 1 ha 60.

Deze villa uit 1960 heeft een oppervlakte van ± 1.400 m² waarvan ± 950 m² woonoppervlak en bestaat uit een grote inkomhal, een ruime woonkamer met open haard, een bibliotheek, een eetkamer, een keuken met opslagruimte en dienstingang, en een bureau, ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep. De woonkamers komen uit op het terras en de bosrijke tuin met zwembad. Het slaapgedeelte, gelegen op de 1e verdieping, bestaat uit de master suite met dressing en badkamer, 6 andere slaapkamers, 2 doucheruimtes, een wasruimte en een service appartement met aparte toegang. In het souterrain, kelders onder de gehele oppervlakte van het huis en een grote speelkamer.

Andere: gesloten garage voor 3 auto’s, parkeerplaatsen buiten, omheinde tuin en verwarmd zwembad. Het eigendom is momenteel verdeeld in 2 percelen, het hoofdterrein op ± 1 ha 16 en een bouwgrond van ± 45 are.

De buurt van het Zoniënwoud is een buurt waar het uitzonderlijk groen en rustig is. Met zijn uitstekende balans tussen natuur en de stad, ligt het ook dicht bij winkels en scholen en biedt het tevens gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brigitte Salama +32 (0) 488 36 67 88.

Andere details

Badkamers

3

EPC

G

kWh/m² per jaar

467

Kg co²/m²/jaar

122

EPC Code

View code