Referentie

4400603

Slaapkamers

3

Woonruimte

± 346 m² ± 3.724 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Op een uitzonderlijk landgoed van twee hectare, met een privépark met vijver, op de hoek van de Woluwelaan en de Tervurenlaan, penthouse met een oppervlakte van ± 346 m².

Dit luxe appartement gelegen op de derde verdieping bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een grote woonkamer met open haard van ± 70 m², die toegang geeft tot de vele terrassen. De open keuken is volledig uitgerust, met een wijnkelder en een lichte eetkamer. Het nachtgedeelte heeft drie slaapkamers met elk een aangrenzende badkamer. De slaapkamers hebben ook elk een geïntegreerde kleedkamer. De mezzanine herbergt de kantoorruimte en biedt een prettig zicht op de woonkamer.

Andere: ingerichte wasplaats, alarm, videofoon, mogelijkheid tot verhuur via bedrijfspacht, brandwerende toegangsdeur, inbraakwerend frame, en natuursteenmarmer, eikenhouten vloeren, dubbele garage, kelder.

Het Woluwepark biedt een groene en rustige omgeving dicht bij de voorzieningen. Het ligt niet ver van winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Chevrolet de Poucques op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

23

Woluwe park

Het park van Tervuren biedt een groene en rustige omgeving in de buurt van de faciliteiten. Het ligt dicht bij winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.