Referentie

4294029

Slaapkamers

2

Woonruimte

± 180 m² ± 1.938 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in een aangelegd park van 2.000 m² met honderdjarige bomen, naast de Mellaertsvijvers en het Woluwepark, appartement met twee slaapkamers met een oppervlakte van ± 180 m².

Dit luxe appartement is als zodanig samengesteld; een inkomhal met inbouwkasten, een toilet, een grote woonkamer, een balkon, een volledig ingerichte keuken met terras. Aan de nachtzijde, twee slaapkamers met talrijke kasten, twee badkamers en twee toiletten. Beide hebben een balkon.

Andere: wasruimte met machines, alarm, videofoon, mogelijkheid tot verhuur via bedrijfshuur, brandwerende toegangsdeur, inbraakwerend frame, gepolijst graniet marmer en natuursteen, eikenhouten vloer.

Het Woluwepark biedt een groene en rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen. Het appartement ligt niet ver van winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diane Culer op +32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking outdoor

1

EPC

B

Kg co²/m²/jaar

18

Woluwe park

Het park van Tervuren biedt een groene en rustige omgeving in de buurt van de faciliteiten. Het ligt dicht bij winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.