Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Foto 1 op

Antwerpen I Kapellen

Met uitzicht op de Royal Antwerp Golf Club treft u deze prestigieuze en zonnige moderne villa op ± 9.300 m² met ± 1.130 m² luxueus afgewerkte bewoonbare oppervlakte.

Zuid-West gelegen terrassen met buitenzwembad (12 m. x 4,5 m.) en poolhouse kijken uit op de bijzonder stijlvol aangelegde tuin. De villa combineert geruisloos business en privacy door de hal/entree met wachtruimte, een bureel en meeting room waarna de volgende doorgang toegang verleent aan de privé. Hier treft u de royale living met open haard op parket, eetkamer met zicht op de Koivijver, een volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, televisiekamer, garage voor 4 wagens en een zij-inkom naar het terras, een wasplaats en bijkeuken.

De eerste verdieping biedt een prachtige master suite met open haard en balkon, een dressing en marmeren badkamer, een luxueuze fitness ruimte met sauna, hamman en douche. Voorts nog twee suites met gedeelde marmeren badkamer, een slaapkamer met badkamer, en een aparte studio met een leefruimte, slaapkamer en badkamer. De kelderverdieping, ontworpen voor dagelijks gebruik met hoge plafonds omvat een wijnkamer, een ruimte voor home-cinema en een royale relax ruimte met open haard welke naar uw smaak verder afgewerkt kan worden.

Andere: zeer hoge afwerkingsgraad en uitgebreide technische snufjes. Uitzonderlijk lage EPC van 61Kwh. Verkoop onder registratietarief.

Dit eigendom is gelegen in Kapellenbos, uitermate geschikt voor wandelen, fietsen en paardrijden. Winkels en scholen op 5 minuten rijden en de snelweg is bereikbaar binnen ca 15 minuten.

Voor bijkomende informatie kunt u zich wenden tot Henriëtte Siersema op +32 (0) 475 39 86 88.

Specificaties

Prijs: € 5.850.000
Referentie: 3323825
Oppervlakte (±): 1.130 m²
Grond (±): 9.312 m²
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Garage(s) : Ja
Buitenparking : Ja
EPC :
A
KWh/m²/jaar : 61
Zie certificaatnummer >
20171226-0002020617-1

Video

Wij reiken u de sleutel aan van uw toekomstige woning of van uw gedroomde investering. 
Alle panden die wij beheren, of die wij aanbieden voor de verhuur of verkoop, komen overeen met onze criteria: een uitzonderlijke ligging, feilloze constructie, en met een kwaliteitsvolle afwerking en details die alle verschil maken.

Aangeboden door

H. Siersema

M +32 475 398 688
hs@sothebysrealty.be

Antwerp Office

T +32 3 647 30 72
antwerp@sothebysrealty.be

Neem contact met ons op over dit eigendom

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.