Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Foto 1 op

Condroz I Kasteel en Aanhorigheden

Verdoken in het mooie landschap van de Condroz bij Namen ligt het in 1635 gebouwd kasteel van Haltinne, dat sindsdien geen enkele wijziging onderging aan haar originele vormen en volumes. Het kasteel-domein van 250 Ha waarvan 57 Ha park, ± 70 Ha bossen, ± 20 Ha weilanden en ± 100 Ha akkers en 5 vijvers, omvat nog een hoeve met smederij en 8 woningen.

Via een indrukwekkende smeedijzeren toegangspoort, die geschonken werd door het Koninklijk huis, betreedt men dit 17de eeuws kasteel, met slotgracht en ophaalbrug.
Het kasteel is uniek in zijn soort door zijn ongeschonden staat, structureel zeer goed bewaard en met daken en gebinten die in zeer goede staat zijn. Het omvat 40 ruimtes waarvan 16 slaapkamers en 8 badkamers.
Een originele serre is het pronkstuk van de moestuin, die deel uitmaakt van de kasteeltuin met tennisveld.

Andere : jachtdomein, mogelijkheid voor paardenfokkerij of bosbouw activiteit in combinatie met landbouw.

Hier worden aandelen van een vennootschap, die de volledige eigendom van het hierna omschreven geheel omvat, te koop aangeboden.

Voor alle bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Dirk Hoebrechts op +32 (0) 475 23 23 96.

Specificaties

Prijs: meer dan € 10.000.000
Referentie: 3579597
Oppervlakte (±): 3.000 m²
Grond (±): 2.500.000 m²
Slaapkamers: 16
Badkamers: 8
Garage(s) : Ja
Buitenparking : Ja

Video

Wij reiken u de sleutel aan van uw toekomstige woning of van uw gedroomde investering. 
Alle panden die wij beheren, of die wij aanbieden voor de verhuur of verkoop, komen overeen met onze criteria: een uitzonderlijke ligging, feilloze constructie, en met een kwaliteitsvolle afwerking en details die alle verschil maken.

Aangeboden door

D. Hoebrechts

M +32 475 232 396
dh@sothebysrealty.be

Antwerp Office

T +32 3 647 30 72
antwerp@sothebysrealty.be

Neem contact met ons op over dit eigendom

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.