De catalogi van Sotheby’s International Realty geven met een oplage van meer dan 700 miljoen exemplaren de toon aan in het segment van luxevastgoed. Ons niet te evenaren netwerk bezorgt uw vastgoed een wereldwijde zichtbaarheid. Ontdek onze exclusieve distributiekanalen.

Marketing met klasse

We stellen uw pand in drie talen voor en illustreren met professionele vastgoedfotografie. Uw vastgoedadvertentie staat tussen de meest exclusieve eigendommen van België.

01Advertentie in drie talen

02Gerenommeerde catalogus

03Professionele foto & video

04Cross-selling

Online Marketing

Uw vastgoed geniet van internationale aandacht van een exclusief cliënteel, of ze zich nu in Azië, de Verenigde Staten of in Europa bevinden. We verspreiden uw advertentie wereldwijd en targetten gericht uw doelpubliek.

En nog veel meer...

Social Media Marketing

We zetten de allernieuwste marketingtools in en selecteren de meest geschikte sociale netwerken om uw advertentie tot bij de juiste doelgroep te krijgen.

SEO/SEA

Dankzij de SEA-technologie die zich in realtime aanpast en verfijnt, bereiken we de juiste kopers en huurders op het juiste moment.

Papier marketing

Uw advertentie verschijnt in een uitgekiende selectie magazines en gespecialiseerde dagbladen, gericht op een lezerspubliek van investeerders, managers en CEO's.

Wereldwijd netwerk

Met 1000 kantoren in 75 landen geniet u met Sotheby’s International Realty van een uitzonderlijke visibiliteit.

1000+ kantoren wereldwijd

75+ landen

24K+ medewerkers

$150B miljard jaarlijkse verkoop (USD)