Over ons

Menselijke aanpak, betrokken begeleiding

Bij Belgium Sotheby’s Int. Realty gaat eeuwenoude traditie hand in hand met innovatie. Die unieke combinatie bezorgt ons een stevig fundament. Maar het allerbelangrijkste aspect is onze passie voor wat we doen. Onze teams gaan met uw wensen aan de slag en zijn gedreven om uw droomwoning te vinden, de plek die u binnenkort uw thuis zal noemen. We zijn actief in heel België en werken vanuit onze kantoren in Brussel, Antwerpen en Lasne in Waals-Brabant.

Belgium Sothebys Int. Realty Over Ons

Het team

Onze makelaars zijn de meest ervaren en gespecialiseerde professionals uit de sector. Ze werken nauw samen met onze gedreven marketing- en administratieve teams. En hoewel vastgoed hun stokpaardje is, weten ze zich als geen ander in te leven in de wensen van onze klanten. Ze bouwen een sterke menselijke band op en vinden zo telkens opnieuw de gedroomde woning op toplocatie.

Wereldwijd netwerk

Belgium Sotheby's Int. Realty maakt deel uit van de prestigieuze groep Sotheby's International Realty, die wereldwijde faam geniet om zijn toonaangevende positie op de markt van luxevastgoed. Wij zetten uw vastgoed lokaal, nationaal en internationaal op de kaart.

1000+ kantoren wereldwijd

75+ landen

24k+ medewerkers

$150B miljard jaarlijkse verkoop (USD)

Belgium Sotheby's Int. Realty in de pers

"Sotheby's opende pas in 2014 een kantoor in Brussel. Sindsdien heeft het al voor 206 miljoen euro luxe vastgoed in het Brusselse verkocht waar van 85 miljoen euro in het voorbije jaar."

De Tijd

"Depuis l'ouverture de l'enseigne immobilière bruxelloise Sotheby's sur le segment de prestige en 2014, elle a concrétisé des ventes pour un montant de 206 millions d'euros, dont 85 millions rien que l'an dernier."

L'Echo

"Rich in 20th-century townhouses and landmark Art Nouveau and Art Deco architecture, Ixelles has seen residential prices soar, and so have the sales at Belgium Sotheby's Int. Realty."

The New York Times

"Daarmee bevestigt het de grote doorbraak van Belgium Sotheby's Int. Realty in het segment van het luxevastgoed."

Trends

"Sotheby’s est un acteur qui s’est vite imposé dans le domaine du haut de gamme."

Le Soir

"Built in 1854, a striking Belgian castle listed by Belgium Sotheby's International Realty is amongst the world's five most-viewed homes for sale."

The Financial Times

"Sotheby’s legt zich toe op het meest prestigieuze segment van het residentiële vastgoed. Het opende in 2014 in Brussel een eerste Belgisch kantoor. Sindsdien groeide het personeelsbestand van 3 naar 39 medewerkers."

De Tijd

"Le réseau d’agences Sotheby’s Real Estate a réalisé une excellente année 2019 en Belgique, avec un prix moyen des ventes qui a grimpé à 2,5 millions d’euros (contre 2,2 millions en 2018)."

Le Soir

Belgium Sothebys Int. Realty Over Ons

Contacteer onsContact

Neem contact met ons op
i

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat Sotheby's contact met mij opneemt, en accepteer Sotheby's privacy policy

Teruggebeld worden

Be called back
i

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat Sotheby's contact met mij opneemt, en accepteer Sotheby's privacy policy

By submitting this form, I agree that Sotheby's can contact me and I accept the Sotheby's privacy policy.