Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Door te blijven om te bladeren, kunt u ons een cookie ten behoeve van het publiek meetopstelling. ik accepteer Meer informatie gebruiksaanwijzing
Beheer uw account
Contact

Wil u ons team vervoegen?

Ons kantoor biedt vastgoedmakelaars een platform dat getuigt van hun verbintenis tot uitmuntendheid. We maken het hen mogelijk om hun bedrijfsactiviteiven te stimuleren, dankzij de steun van Sotheby's, een prestige- en servicemerk.

Geef een boost aan uw carrière

Geen enkel ander vastgoedbedrijf reikt zijn makelaars zoveel tools aan, waardoor er een concurrentieel voordeel ontstaat. Die tools betreffen o.m. marketingprogramma's die meer dan een miljard views per jaar opleveren, exclusieve publiciteit in toppublicaties, regelmatige evenementen en een internationaal netwerk ...  

Een traditie van uitmuntendheid onderhouden

Met meer dan 270 jaar geschiedenis, die teruggaat tot de oprichting van het veilinghuis Sotheby’s in 1744, en tot meer dan 40 jaar succes voor Sotheby’s International Realty op wereldniveau, staat de naam Sotheby’s voor expertise, kwaliteit, discretie en ethische waarden. Zij die zich bij ons merk aansluiten, belichamen die geijkte waarden.  

Ervaring en expertise

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren vastgoedprofessionals. 

Makelaars met minimum drie jaar ervaring  in de verkoop van onroerend goed en die zich voltijds inzetten voor het vastgoedberoep, kunnen solliciteren. 

Merkgebondenheid

Onze makelaars verbinden zich ertoe om de normen van het internationale merk te vertegenwoordigen en te respecteren, en om marketing en service te leveren van onberispelijke kwaliteit, ongeacht de prijsschaal van een pand.  
Lees hier meer over onze recentste lokale verwezenlijkingen
Wenst u deel uit te maken van ons team? Laten we afspreken

Ophalen van het wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Vul onderstaand veld in en klik op verzenden. Wij sturen u een e-mail met de te nemen stappen om uw inloggegevens op te vragen.