huis

€ 5.800 / maand $ 6,290 / maand ¥ 944,147 / maand 5,562 chf / maand  £ 4,970 / maand

Ukkel 

Fort Jaco 

Ideaal gelegen op een boogscheut van Fort Jaco en aan de rand van het Zoniënwoud, eengezinswoning met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 476 m² waarvan vijf slaapkamers en een appartement van ± 100 m² met drie slaapkamers in een ideaal georiënteerde tuin van ± 2.800 m².Het huis is gerenoveerd in 2018 en komt uit op een grote inkomhal die leidt naar grote ontvangstruimten die uitkomen op een terras en een bosrijke tuin op het zuidwesten, een volledig uitgeruste aparte keuken met een oppervlakte van ± 35 m² met dienstingang en toegang tot kelders. De hoofdtrap in art-decostijl leidt naar het eerste niveau dat een hoofdslaapkamer biedt met een oppervlakte van ± 25 m² met kleedkamer en eigen badkamer, twee slaapkamers van ± 20 m² met directe toegang tot de aangrenzende badkamers, een vierde slaapkamer met een oppervlakte van ± 26 m² met doucheruimte en een vijfde slaapkamer van ± 13 m² met wastafel. Het tweede niveau biedt een appartement met een oppervlakte van ± 100 m² waarvan drie slaapkamers, een kleedkamer, een badkamer en een leefruimte die uitkomt op een volledig ingerichte open keuken met een oppervlakte van ± 35 m² met eethoek .Andere: alarmsysteem, afgesloten garage voor twee auto's, drie buitenruimtes, wijnkelder, talrijke kelders, poort, veilige ruimte. Kosten: tuinonderhoud. PEB: EFort Jaco staat bekend om zijn winkels en lokale bedrijven. Een rustige, gezinsvriendelijke wijk, dichtbij verschillende Belgische en internationale scholen en sportcentra, vlakbij het Zoniënwoud en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

duplex

€ 5.300 / maand $ 5,748 / maand ¥ 862,755 / maand 5,083 chf / maand  £ 4,541 / maand

Brussel 

Zavel 

Tegenover de kerk Notre-Dame du Sablon, in een neoklassiek herenhuis uit 1827 en de voormalige ambassade van het Vaticaan, bewoond door kardinaal Pecci, apostolisch nuntius en toekomstige paus Leo XIII, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 252 m² met twee slaapkamers en een dubbel kantoor op de mezzanine.Het appartement, volledig gerenoveerd door binnenhuisarchitect Anne Derasse, komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet die leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 85 m² ingericht met open haard en de volledig uitgeruste gezandstraalde eiken keuken uitgebreid met een backoffice. De woonkamer is ingericht met een mezzaninegang met dubbele kantoor-/tv-loungeruimte die als slaapkamer kan worden gebruikt. Het slaapgedeelte biedt een eerste hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ± 30 m² met kleedkamer en badkamer in Versailles-marmer en een tweede slaapkamer van ± 16 m² met badkamer in Carrara-marmer en ingebouwde kasten. Een appartement doordrenkt van geschiedenis dat authenticiteit en eigentijdse stijl combineert met hoogwaardige afwerking en uitzicht op de tuinen en het Paleis van Justitie.Andere: elektrische Velux-ramen, ingerichte wasruimte, mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats, vaste lasten: 350 EUR. PEB: C.De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Met zijn bekende merken staat het bekend om zijn prachtige gebouwen, zijn talrijke winkels, antiquairs, kunstgalerijen, restaurants en transportfaciliteiten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Appartement

€ 5.600 / maand $ 6,073 / maand ¥ 911,590 / maand 5,370 chf / maand  £ 4,798 / maand

Brussel 

Zavel 

Tegenover de kerk Notre-Dame du Sablon, in een neoklassiek herenhuis uit 1827 en de voormalige ambassade van het Vaticaan, bewoond door kardinaal Pecci, apostolisch nuntius en toekomstige paus Leo XIII, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 239 m² met drie slaapkamers, een terras en een onafhankelijke studio beschikbaar als optie.Het appartement, volledig gerenoveerd door binnenhuisarchitect Anne Derasse, komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet die leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 75 m² met volledig eiken ingerichte keuken met uitzicht op de eetkamer en doorlopend in de woonkamer ingericht met open haard en met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouw van de Zavel. Het slaapgedeelte biedt een hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ± 33 m² die uitkomt op een terras op het zuiden met vrij zicht op het Palais de Justice, het is ingericht met een kleedkamer en een badkamer in Callacata-marmer. Twee andere slaapkamers van ± 19 en ± 18 m², elk met een kleedkamer, delen een badkamer in Ardens grijs marmer. Een appartement badend in licht en doordrenkt van geschiedenis dat authenticiteit en eigentijdse stijl combineert met hoogwaardige afwerking. Bij het appartement kan een zelfstandige studio van ± 16 m² met een slaapkamer en een badkamer gehuurd worden (optioneel).Andere: zonwering, ingerichte wasruimte, mogelijkheid om de studio te huren voor 300 EUR, optionele parkeerplaats, vaste lasten 350 EUR, PEB C+.De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Met zijn bekende merken staat het bekend om zijn prachtige gebouwen, zijn talrijke winkels, antiquairs, kunstgalerijen, restaurants en transportfaciliteiten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

penthouse

€ 3.800 / maand $ 4,121 / maand ¥ 618,579 / maand 3,644 chf / maand  £ 3,256 / maand

Elsene 

Kasteleinplein 

Gelegen tussen de Louizalaan en het Kasteleinplein, duplex appartement in de achtertuin van een gebouw van architect Chambon met een bruto oppervlakte van ± 274 m² gelegen op de vierde en vijfde verdieping en profiteert van veel licht en een zeer rustige omgeving, volledig gerenoveerd.Het appartement met directe toegang via de privélift is verdeeld over twee verdiepingen: in het bovenste gedeelte een grote woonkamer badend in het licht met een panoramisch uitzicht en met behoud van bepaalde historische architecturale elementen zoals plafondfresco's en kariatiden, een open eetkamer met een op maat gemaakte kroonluchter, een volledig uitgeruste keuken en twee slaapkamers, waarvan één met een antieke open haard en twee mozaïekbadkamers. Het grote terras van ± 15 m² ideaal gelegen op het Zuid-Westen maakt deze verdieping compleet. In het onderste gedeelte heeft het appartement een woonkamer met open haard die uitkomt op twee slaapkamers en een badkamer, een wasruimte en een apart toilet.Andere: kwaliteitsmaterialen, Carrara-marmer op de vloer en Orsoni-glasmozaïek), kelder, fietsenstalling, hoge plafonds, art-deco-elementen. Gepantserde deur, privélift, nieuwe collectieve gasboiler, provisiekosten: 470 EUR (verwarming + warm water, beheerder, gemeenschappelijke ruimtes). PEB: E+Le Châtelain staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter Kamerenbos. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.Voor meer informatie kunt u contact met Laurence Ballaux opnemen op +32 (0)2 640 08 01.

Appartement

€ 3.800 / maand $ 4,121 / maand ¥ 618,579 / maand 3,644 chf / maand  £ 3,256 / maand

Elsene 

Louizalaan 

Tussen de vijvers van Elsene en het Kasteleinplein, vlakbij de Louizalaan, volledig nieuw duplexappartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 168 m², met drie slaapkamers, een kantoor en een ideaal gelegen tuin. De duplex bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping van een volledig gerenoveerd herenhuis dat voor het eerst bewoond wordt. De eerste verdieping geeft uit op een lichte woonkamer met prachtige plafondhoogtes van meer dan drie meters die uitkomt op een terras van ± 8 m² en de tuin van ± 240 m², ideaal gelegen op het zuidwesten met een oranjerie. Een volledig uitgeruste keuken en een kantoor of slaapkamer met eigen badkamer maken de leefruimte compleet. Op de benedenverdieping, een kantoorruimte, een hoofdslaapkamer van ± 20 m² met kleedkamer en toegang naar de tuin met eigen badkamer en een tweede slaapkamer van ± 12 m² eveneens met uitzicht en toegang naar de tuin met eigen doucheruimte. Andere: akoestische isolatie van de kozijnen, aparte wasruimte, fietsenstalling, kelders, dubbelstroomventilatie, individuele gasboiler, gemeenschappelijke lasten 400 EUR. PEB in uitvoering.De Louizawijk staat bekend om de nabijheid van winkels en de ruime keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij tal van openbaar vervoer.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0)2 640 08 01.

Appartement

€ 2.950 / maand $ 3,199 / maand ¥ 480,213 / maand 2,829 chf / maand  £ 2,528 / maand

Ukkel 

Groene Jaeger 

Ideaal gelegen aan de rand van het Ter Kamerenbos, in een gebouw in Beaux-Arts-stijl opgenomen in de inventaris van het Brussels architectonisch erfgoed, elegant appartement met twee slaapkamers en een dubbel kantoor met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 140 m² met terras en woonkamer op het zuiden.Op de tweede verdieping van residentie Hyde Park komt het appartement uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 45 m² badend in het licht en met een plafondhoogte van bijna vijf meter . Met uitzicht op het Ter Kamerenbos loopt de woonkamer over in de eetkamer en de volledig uitgeruste open keuken met ontbijthoek en komt uit op een ideaal georiënteerd terras. De woonkamer is ingericht met een mezzanine met dubbel kantoor. Het slaapgedeelte biedt een hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ± 20 m² met geïntegreerde kleedkamer op de mezzanine en badkamer met ligbad en douche en een tweede slaapkamer met een oppervlakte van ± 15 m² met geïntegreerde kasten, kantoorruimte en badkamer . douche. Een aparte wasruimte maakt het appartement compleet. Een pand van hoge kwaliteit met veel opbergruimte en kleedkamers die authenticiteit en moderniteit combineert en toegang geeft tot talrijke privétuinen en uitkijkt op het Ter Kamerenbos.Andere: verlichting, zonwering en gordijnen, grote kelder, afgesloten garagebox optioneel verkrijgbaar, kosten: 350 euro. PEB: E.De Groen Jaeger wijk is een rustige wijk op een steenworp afstand van het Ter Kamerenbos en het Zoniënwoud. Het ligt dichtbij winkels, de Europese school en diverse sportcentra.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.