huis

€ 5.000 / maand $ 4,959 / maand ¥ 716,971 / maand 4,864 chf / maand  £ 4,363 / maand

Elsene 

Brugmannwijk 

Ideaal gelegen tussen het Kasteleinplein en het Brugmannplein, volledig gerenoveerd herenhuis van ± 330 m² met vijf slaapkamers en een aangename beboste tuin op het zuiden.Deze laatste combineert charme en moderniteit perfect en bestaat op de begane grond uit een inkomhal, een eerste woonkamer met open haard, een eetkamer en een grote volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en uitzicht op de tuin met fruitbomen. Op de eerste verdieping, een eerste slaapkamer met douchekamer. Op het eerste niveau, twee mooie slaapkamers met elk hun kleedkamers die een complete badkamer delen. Op de bovenste verdieping, een grote ruimte die kan worden gebruikt als kantoor of speelkamer, bevinden zich de laatste twee slaapkamers, elk met een mezzanine, evenals een badkamer. In het souterrain een multifunctionele studio in gebruik als muziekstudio die ook als thuisbioscoop kan worden gebruikt.Andere: hoogwaardige afwerking, airconditioning door het hele huis, hoge plafonds, open haard, driedubbele beglazing, verwarming op gas, grote inpandige garage, waterontharder, wijnkelder.De wijk Brugmannplein staat bekend om zijn levenskwaliteit, zijn winkels, restaurants en terrassen. Deze buurt heeft een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en verschillende gerenommeerde scholen.Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

duplex

€ 4.200 / maand $ 4,165 / maand ¥ 602,256 / maand 4,086 chf / maand  £ 3,665 / maand

Elsene 

Zavel 

Ideaal gelegen op een boogscheut van het Kleine Zavel en Parc D'Egmont, duplex op het gelijkvloers gelegen in een geklasseerd herenhuis, eerste bewoning na ingrijpende renovaties.Het huis is uitgerust met een lift met directe toegang tot de appartementen, die elke verdieping bedienen. Op de begane grond is er de ontvangstverdieping met hal, vestiaire en gastentoilet, twee woonkamers met hoge, historisch gevormde plafonds en hun open haarden (functioneel in de centrale woonkamer), een eetkamer, een hyperkeuken uitgerust, met een dakraam dat hem het hele jaar door in het licht baadt. De tuin heeft een kleine fontein, mooie planten en een terras. Op de benedenverdieping is er de hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamers en de en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met douchekamer en geïntegreerde kleedkamer, een derde slaapkamer met douchekamer en apart toilet. Tot slot maken een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als fitnessruimte en aparte wasruimte deze verdieping compleet.Andere: mogelijkheid tot conciërge of bijgebouw, airconditioning, elektrische rolluiken, gepantserde deur, alarmsysteem, domotica, warmtepomp, kelder.De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Met zijn bekende merken staat het bekend om zijn prachtige gebouwen, de vele winkels, restaurants en transportfaciliteiten.Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met Gaëlle Lepers op +32 (0) 2 640 08 01.

duplex

€ 7.500 / maand $ 7,438 / maand ¥ 1,075,457 / maand 7,296 chf / maand  £ 6,545 / maand

Elsene 

Koningstuin 

Tegenover de Koningstuin, tussen de Vijvers van Elsene en de Louizalaan, volledig gerenoveerde duplex met mooie afwerkingen en hoogwaardige materialen op een oppervlakte van ± 370 m², vier slaapkamers evenals een onafhankelijk appartement en vele terrassen.Toegang tot het appartement is via een privélift die leidt naar de grote hal, een eerste woonkamer met Versailles parketvloer met een decoratieve open haard, een tweede aangrenzende kamer die kan worden gebruikt als kantoor of tv-kamer, grote op maat gemaakte Amerikaanse keuken volledig uitgerust met centraal eiland. Een aparte eetkamer met directe toegang tot de keuken. Toegang tot het lagere niveau is via een volledig gerestaureerde trap uit de jaren 60. Dit niveau bestaat uit de hoofdslaapkamer, bestaande uit een ingerichte kleedkamer, een halfopen badkamer. Drie andere slaapkamers hebben elk een eigen kleedkamer en een eigen badkamer. Een appartement met eigen entree, kitchenette, slaapkamer en eigen badkamer completeert deze verdieping.Andere: eerste bewoning na renovatie, conciërge, twee parkeerplaatsen inbegrepen, zonnetent, kelder, vloerverwarming, alarm.De Koningstuin is ideaal gelegen, niet ver van winkels en restaurants in een rustige en typische omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.Voor bijkomende informatie, gelieve Melody Bingoni te contacteren op +32 (0) 2 640 08 01.

buitengewoon huis

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Elsene 

Square du Bois 

Aan de rand van het Ter Kamerenbos, in een exclusief en beveiligd plein, volledig gerenoveerd herenhuis met een oppervlakte van ± 774 m² daterend uit het begin van de vorige eeuw, met 4 slaapkamers en een onafhankelijke conciërge.Gerenoveerd door "3ème Bureau", is het interieur, de luxe en de moderne indeling zodanig bestudeerd dat er verschillende levensstijlen mogelijk zijn. Het huis bestaat op de begane grond uit een kantoor, uitgestrekte recepties, een volledig uitgeruste servicekeuken. Op de eerste verdieping van de familie woonkamers, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken met toegang tot het terras. Op de eerste verdieping, drie slaapkamers met elk een kleedkamer en een eigen badkamer, een van hen heeft ook een eigen terras. Op de tweede verdieping, de hoofdslaapkamer met zijn kleedkamer en zijn complete badkamer en suite, evenals zijn terras. In de kelder een thuisbioscoop, een grote wijnkelder, een zelfstandig appartement perfect voor een conciërge, een wellnessruimte bestaande uit een fitnessruimte en een hamam.Overig: lift voor alle verdiepingen, goederenlift, vloerverwarming, dubbelstroomsysteem, airconditioning, waterontharder, open houtvuur, videofoon, alarmsysteem en inbraakwerende beglazing, 24/7 bewakingscamera's 24, garage voor twee grote auto's, wasruimte.De Square du Bois is een rustige en enigszins afgelegen wijk gelegen aan de rand van het Ter Kamerenbos. Het is ideaal gelegen nabij de Louizalaan.Voor bijkomende informatie, gelieve Melody Bingoni te contacteren op +32 (0) 2 640 08 01.
Belgium Sothebys Int. Realty Elsene I Brugmannwijk

Laten we kennismaken

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest.