landhuis

Prijs op aanvraag

Kontich 

Domein Lillaar 

Dit prachtige landhuis bevindt zich op een parkdomein van ± 4ha en wordt omringd door eeuwenoude bomen en grote waterpartijen. Het originele landhuis werd volledig heropgebouwd tussen 2010 en 2014 en hoogwaardig afgewerkt.De inkomhal met garderobe en gastentoilet geeft toegang tot het salon met open haard en een ruime leefkeuken. De keuken werd voorzien van een gezellige ontbijthoek en een aparte eetruimte. Boven de keuken bevindt zich een mezzanine die zich perfect leent als bureel of speelruimte. De bovenste verdiepingen kunnen bereikt worden langs de hoofdtrap of via de mezzanine en bieden 3 ruime slaapkamers met dressing / ingemaakte kasten en ensuite badkamers. Op de benedenverdieping bevinden zich een sfeervolle barruimte met balkon en open haard, geklimatiseerde wijnkelder, bureel met aparte ingang, speelkamer/atelier, berging, mudroom, strijkkamer en een garage met plaats voor 6 wagens. Een ondergrondse tunnel verbindt de woning met de wellnesruimte van ±400m² (met sauna, jacuzzi, hammam en fitness) en het poolhouse. Deze werd voorzien van een professionele keuken (Obumex), leefruimte met vide, gastentoilet en een slaapkamer met ensuite badkamer. Aanvullend: conciërgewoning, het domein is volledig omheind, zwembad 15x4m met beweegbare bodem, tennisterrein met clubhuisGelegen tussen Brussel en Antwerpen biedt de regio Kontich alles wat u nodig heeft: goede bereikbaarheid, winkels, kwaliteitsscholen en diverse restaurants. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

kasteel

Prijs op aanvraag

Brabant Walloon 

Nivelles 

Château de Fonteneau, gebouwd in 1756, is in de klassieke Franse stijl, met gevels van zuivere architectonische lijnen die nu op de monumentenlijst staan. Het ligt in het hart van een landgoed van 6 hectare met gedeeltelijk open parklandschappen en beboste gebieden en beschikt over een beek die een vijver vormt met een drievoudige, waaiervormige waterval. Oorspronkelijk bestond het kasteel van 1100 m² uit twee paviljoenen aan de uiteinden van het hoofdgebouw. Slechts een van de twee paviljoens is bewaard gebleven, terwijl het tweede is omgebouwd tot een belvedèreterras.In het hoofdgebouw leidt een antieke vestibule naar drie aangrenzende ontvangstkamers en een zitkamer, aangevuld met een studeerkamer, een eetkeuken en bijkeuken, en een serre met open haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 slaapkamers en badkamers, evenals een studeerkamer en een gezellige bibliotheekruimte. Het kasteel beschikt ook over een fitnessruimte, een massageruimte met sauna en hammam en een conciërgeservice. In het hart van het terrein bevindt zich een klein "theater" waarin het mogelijk is om een werkruimte te creëren met een garage voor 2 auto's. Andere kenmerken zijn een wijnkelder, alarm en gasverwarming. Verkoop van aandelen in het bedrijf dat eigenaar is van het pand en de inrichting (exclusief kunstwerken). Nivelles biedt gemakkelijke toegang via belangrijke routes naar Waterloo, Brussel en Parijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op 0477 27 72 50.

huis

Prijs op aanvraag

Antwerpen 

Brasschaat 

Dit schitterende landgoed bevindt zich in één van de meest exclusieve buurten van Brasschaat, in een oase van rust en toch op fietsafstand van het centrum. Dit landhuis, met de kenmerkende stijl van Axel Vervoordt, biedt een woonoppervlakte van ± 1.040 m². Het omliggende park van ± 3,7 hectare, ontworpen door J. Wirtz, beschikt over verschillende waterpartijen en een uniek bomenbestand.De centrale entreehal leidt naar een imposante salon-bibliotheek, een ruime eetkamer, een gezellige keuken met toegang tot de family room en een aanpalende bureauruimte, met prachtig zicht op de tuin. De oranjerie biedt toegang tot het prachtige binnenzwembad met wellnesszone.  Op de eerste verdieping bevindt zich de master-bedroom met balkon, dressing en badkamer, evenals een biljartkamer, een slaapkamer met en suite badkamer, en een volwaardig appartement met aparte ingang. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een royale ontspanningsruimte onder het dak.Aanvullend: Binnenzwembad met hammam, 'brique-pilée' tennisbaan met charmant paviljoen, rozentuin, lift met mahoniehout, vloeren van zeldzaam marmer, wijnkelder, bijkeuken, inpandige garage voor drie wagens, vijftien parkeerplaatsen en een royaal tuinhuis + conciërgewoningHet domein is gelegen in een schitterende omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden voor paardrijden en wandelen in natuurgebied 'De Uitlegger'Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82.

huis

Prijs op aanvraag

Antwerpen 

Mechelen 

Uniek historisch gebouw met een totale bewoonbare oppervlakte van ± 1253 m² en een ruim atelier met een totale oppervlakte van ± 933 m²  met grote tuin en parkeergelegenheid temidden van Mechelen.Het geheel doet op dit moment dienst als luxueuze interieurzaak met achterliggend een eigen atelier en magazijn. De twee historische woningen zijn toegankelijk via de poort en binnenkoer en gaan op de gelijkvloerse verdieping naadloos in elkaar over. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden voor verscheidene doeleinden zoals leefruimtes, kantoor, winkel,..  Verder zijn de verdiepingen onderverdeeld in leefruimtes, slaapkamers, keuken en badkamers. In de Zuid-Oost geörienteerde tuin is het heerlijk vertoeven. De verbinding tussen het ateliergedeelte en het woongedeelte is een ruime winterveranda. Aanvullend: Zeer uitzonderlijk is dat het geheel toegankelijk is via drie verschillende straten. De historische gevels liggen recht tegenover de stiltetuin van het Aartsbisschoppelijke Paleis waardoor rust en licht gegarandeerd is. Mechelen biedt een unieke combinatie van historische charme, culturele levendigheid en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. De stad heeft een rijke geschiedenis die tot uiting komt in zijn prachtige architectuur, zoals de Sint-Romboutskathedraal en het Groot Begijnhof. Bovendien is de stad gunstig gelegen tussen grote steden als Brussel en Antwerpen, waardoor het gemakkelijk is om te pendelen voor werk of ontspanning.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 470 818 722.

huis

€ 8.900.000 $ 9,670,087 ¥ 1,519,136,831 8,817,079 chf £ 7,575,333

Antwerpen 

Schilde 

Gelegen op een zeer gegeerde locatie te midden Hof Ter Linden, recent volledig gerenoveerde villa met een bewoonbare oppervlakte van ± 935 m² en een bijgebouw met plaats voor 6 wagens, een appartement en conciërgerie met een oppervlakte van ± 388 m². De woning werd nog maar net volledig onder handen genomen en geniet van de allerlaatste technieken en materialen. Het hoofdgebouw is voorzien van een leefruimte met gashaard, eetruimte die naadloos aansluit aan de volledig ingerichte open keuken met La Canche fornuis en bijkeuken. De kelderverdieping werd verhoogd en is ingericht als wellnessruimte met sauna, hammam en rustruimte, volledig geëquipeerde fitnessruimte, home-cinema, kantoor, wasruimte en wijnkelder. Verder bevindt op de eerste verdieping de master-suite met dressing en badkamer en nog drie slaapkamers met elks een eigen badkamer en walk-in dressing. De tweede verdieping is ingericht als appartement met slaapkamer, leefruimte, keuken en badkamer. In het bijgebouw kunnen er comfortabel 6 wagens gezet worden, tevens via een aparte inkom een appartement met een ruime leefruimte, open keuken, twee slaapkamers en badkamer. Verder nog een duplex appartement met keuken, leefruimte, twee slaapkamers en badkamer. Tot slot in de tuin een poolhouse met leefruimte, open keuken, badkamer en eventueel ook een slaapkamer. Aanvullend: Personenlift in de woning van -1 tot +2, buitenzwembad van 22m op 4,5m, uitgebreid security-systeem, Creston domoticasysteem, airconditioning in het volledige huis, volledig nieuwe bestrating rondom de woning, dubbel perceel, ideale woning voor inwonend personeel of inwonende familie/vrienden. Deze zeer residentiële en groene omgeving in Schilde heeft een vlotte bereikbaarheid naar de stad Antwerpen. Het dorp biedt diverse sportmogelijkheden, scholen, restaurants en winkels.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

huis

€ 3.400.000 $ 3,694,191 ¥ 580,344,407 3,368,322 chf £ 2,893,948

Antwerpen 

Schilde 

Volledig gerenoveerde hoeve van ± 650 m² gelegen op een perceel van ± 1.8 ha op een bijzondere locatie grenzend aan Rinkven Golfclub met rechtstreekse toegang. De hoeve kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, via de ruime inkomhal zou aan de linkerzijde perfect een kantoor aan huis ingericht kunnen worden, momenteel doet deze dienst als fitnessruimte. De centrale leefruimte biedt plaats aan een gezellige TV-hoek, bar en open haard. De rechterzijde van de woning werd volledig opengetrokken wat voor een bijzonder volumegevoel zorgt met open keuken, eetruimte en serre. Door de metershoge ramen kan hier genoten worden van een zeer aangename lichtinval. De verdieping biedt plaats aan de masterbedroom met eigen badkamer en dressing, verder zijn er vier slaapkamers, twee douchekamers, een badkamer en een berging of zesde slaapkamer. Aanvullend: Dit eigendom is een waar plezier voor de liefhebber die een aantal dieren aan huis wilt houden, op dit moment doet een open schuur dienst als stalling voor het recreatief houden van paarden en is er tevens een paddock en open ruimte/wei voorzien, aan de woning vertrekt ook een ruiterpad! Volledige renovatie in 2014-2015 wat zorgt voor een EPC B. Deze residentiële en groene omgeving in Schilde heeft een vlotte bereikbaarheid naar de stad Antwerpen. Het dorp biedt diverse sportmogelijkheden, scholen, restaurants en winkels.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

huis

Prijs op aanvraag

Tervuren 

Zoniënwoud 

Gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, in een straat dicht bij het centrum van Tervuren, villa in cottagestijl gebouwd in 2007 door architect F.Gruwez, met een oppervlakte van ± 595 m² (volgens PEB) op een zuidgericht perceel van ± 30 are 30.Deze villa opent naar een inkomhal met vestiaire, die enerzijds leidt naar een kantoor met open haard (vrij beroep) en anderzijds naar de recepties bestaande uit een salon met open haard, een televisielounge en een eetkamer die uitgeeft op het terras en de tuin. De begane grond gaat verder met een keuken met ontbijthoek, een bijkeuken met dienstingang en een garage voor 2 auto's. Boven is de hoofdslaapkamer met uitzicht over de tuin en het bos, een kleedkamer en een aangrenzende badkamer. Nog drie slaapkamers, waarvan één met terras, een badkamer en een studio met aparte toegang (slaapkamer met zithoek en doucheruimte). Ruime zolder geschikt voor verbouwing. In de kelder een multifunctionele ruimte/speelkamer en kelders.Andere kenmerken: PEB B, alarm, overal RJ45, domotica, 15000 L regenwatertank, automatische bewatering, zonnetent, wijnkelder.Tervuren ligt aan de poort van de stad en biedt een groene omgeving met internationale scholen, sportcentra, openbaar vervoer en musea. De wijk, met zijn prachtige parken en vijvers, ligt op slechts 20 minuten van het centrum van Brussel en Leuven.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.