kasteel

€ 2.480.000 $ 2,588,581 ¥ 353,667,015 2,472,038 chf £ 2,136,076

Grimbergen 

Lintkasteel 

Het domein, dat uit de kasteelhoeve en een gerestaureerd gedeelte van het middeleeuws Lintkasteel bestaat, is gelegen op ± 9,5 ha met weiland en vijver. De kasteelhoeve, met woonoppervlakte van ± 460 m², bestaat uit meerdere leefruimtes met open haard, 1 ingerichte keuken en, op de 1ste verdieping, uit 1 salon met open haard, 1 master bedroom met badkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Op de zolderverdieping is er nog 1 slaapkamer en 1 opbergruimte. Naast de woning vindt men de conciërgerie, de garages, een berging met zolderruimte en 2 paardenboxen.

Verderop in het park, bevindt zich het gerestaureerde gedeelte van het Waterkasteel met woonoppervlakte van ± 250 m² ingericht met polyvalente ruimte, ontvangstruimte met open haard, keuken, authentieke gewelfde wijnkelder. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers en 2 badkamers, 1 polyvalente ruimte en 1 grote zolderruimte met een romaans gebinte van de 17de eeuw.Andere : mogelijkheid tot aankoop van een boomgaard van 1,5 ha.Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

herenhuis

Verkocht

Prijs op aanvraag

Antwerpen 

Centrum 

Herenwoning in beaux-artsstijl ontworpen door architecten Alfred Portielje en Jan De Braey in 1926 met behoud van allerlei unieke originele elementen, het geheel maakt deel uit van Résidence Sans Souci. De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 442 m² en twee terrassen met een totale oppervlakte van ± 197 m².De woning bestaat uit een in marmer afgewerkte hoge inkomhal met massieve houten trap die toegang biedt tot de eerste verdieping bestaande uit een leefruimte op visgraatparket met lichtinval over de volledige gevelbreedte, eetruimte, volledig geïnstalleerde keuken, bibliotheek/televisieruimte en terras. Het zuidoostelijk gerichte terras op de eerste verdieping van ±120 m² is rechtstreeks toegankelijk via de keuken, privacy gegarandeerd door de Marokkaanse tent. De tweede verdieping omvat de master bedroom met badkamer en dressing, een tweede slaapkamer met ensuite badkamer die toegang geeft tot het zonneterras van ±75 m². De derde verdieping is ingericht als bureauruimte/slaapkamer en derde badkamer, de afgewerkte zolderruimte kan fungeren als vierde slaapkamer. Aanvullend: kelderverdieping met wijnkelder en een autostaanplaats op de afgesloten privé parking achteraan het gebouw. Deze unieke woning bevindt zich in de nabijheid van het harmoniepark, het openbaar vervoer, diverse scholen en ligt op slechts een 5-tal min. rijafstand naar de ring van Antwerpen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henriette Siersema op +32 475 39 86 88.

penthouse

€ 998.000 $ 1,041,695 ¥ 142,322,452 994,796 chf £ 859,598

Brussel 

Toison d’Or 

In het hart van de Toison d'Or, een wijk met internationale faam tussen de Louizalaan en de Zavel, appartement van ± 214 m² met terras gelegen op de vierde en laatste verdieping van het project "Le Toison d'Or". Het gebouw met zijn zachte gebogen lijnen biedt de beste bouwtechnieken en respecteert de hedendaagse energie standaarden. Dit smaakvol ingerichte appartement heeft een grote hal die leidt naar het woongedeelte: een open keuken met Gaggenau apparatuur (grill, wijnkelder,...) een centraal keukeneiland, bijkeuken, eetkamer en woonkamer, geven allen uit op het terras van ± 25 m². Dit terras biedt uitzicht op de zorgvuldig beplante groene buitentuinen. Aan de nachtzijde, bevind zich de hoofdslaapkamer met privé badkamer, een tweede slaapkamer met eigen doucheruimte en een derde slaapkamer, met een onafhankelijke badkamer en tenslotte een wasruimte. De architect heeft gekozen voor natuursteen als aanvulling op het eiken parket en Corian in de keuken. Aanvullend: drie extra parkeerplaatsen (aan € 45.000 per stuk), twee kelders en een alarmsysteem. De wijk Toison d'Or staat bekend om zijn haute couture winkels en de nabijheid van het stadscentrum. Dichtbij bioscopen, restaurants en openbaar vervoer, is dit ideaal gelegen tussen het stadscentrum en de Louizalaan. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Jérôme Wiard op +32 (0) 471 06 15 32.
Onze teams van het veilinghuis, vastgoedverkoop, vastgoedverhuur, vastgoedbeheer van Brussel, Waals-Brabant en Antwerpen herenigd.

Laten we kennismaken

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest.