huis

€ 2.950.000 $ 3,145,828 ¥ 466,463,343 2,852,039 chf £ 2,570,330

Elsene 

Moliere 

Dit lichte herenhuis uit 1923 ligt vlak naast het Brugmannplein en heeft een bruto vloeroppervlak van ± 580 m², een tuin/terras van ± 130 m² en een afgesloten garage op een steenworp afstand.Achter de elegante gevel bevindt zich op de begane grond een inkomhal, een bureau, twee grote ontvangstruimten met veel originele elementen en uitzicht op het terras en de stadstuin. Een trap leidt naar een uitstekend uitgeruste keuken met toegang tot het terras, en naar een zeer grote eetkamer. Deze verdieping wordt gecompleteerd door een multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt als familiekamer of thuisbioscoop, en heeft veel bergruimte. De eerste verdieping heeft een masterbedroom met een studeerkamer, kleedkamer en slaapkamer met badkamer. De tweede verdieping heeft drie slaapkamers, een doucheruimte, een zitkamer en een bijkeuken. De bovenste verdieping bestaat uit een kleine en een grote slaapkamer, een doucheruimte en een terras van ± 30 m².Andere faciliteiten: wijnkelder, elektriciteit, garage voor 1 auto (op een steenworp afstand).De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Breed, groen en aangenaam om in te wonen, het is gelegen in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkels. Gemakkelijke, snelle toegang tot het openbaar vervoer.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean Marc Delcroix op + 32 (0) 474 74 08 07.

herenhuis

Prijs op aanvraag

Brussel 

Terkamerenbos 

Aan de bekende Franklin Rooseveltlaan ligt dit herenhuis, volledig gerenoveerd in 2015, van ongeveer 700 m² met een 8 meter brede gevel in Franse steen op een terrein van ongeveer 6 hectare,Het huis heeft een volledig opnieuw beplante tuin zonder inkijk en is verdeeld over 3 verdiepingen met een lift. Op de begane grond bevinden zich een studeerkamer en een zitkamer met open haard die grenst aan de eetkamer en de weelderige keuken die is uitgerust met een AGA-piano met 3 ovens, AGA-koelkasten en een Bulthaup bijkeuken met koelruimte. Op de eerste verdieping beschikt de hoofdslaapkamer met open haard over twee kleedkamers, een badkamer en een doucheruimte, evenals een tweede slaapkamer met aangrenzende doucheruimte die uitkomt op een terras. De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers met aangrenzende bad-/doucheruimtes en een thuisbioscoop/gameruimte. Een ongelooflijke dakkubus herbergt een complete suite met slaapkamer, studeerkamer en badkamer, evenals een panoramisch terras. De kelder biedt een wellnessruimte met een fitnessruimte, een hamam en een weelderig zwembad met toegang tot de tuin.Andere kenmerken zijn een orangerie onderaan de tuin, inbraakwerend glas, alarm, video-intercomsysteem, lift, waterontharder, geluidsinstallatie, wasruimte, wijnkelder, airconditioning en dual-flow systeem, garage voor 2 auto's, 2/3 buitenparkeerplaatsen,Het Terkamerenbos is een rustige, groene wijk die bekend staat om zijn levenskwaliteit.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op + 32 (0) 475 944 508.

villa

€ 1.395.000 $ 1,487,603 ¥ 220,581,818 1,348,676 chf £ 1,215,461

Ukkel 

Tilleul 

Gelegen tussen het Prins van Oranje en het Linkebeekplein, villa gebouwd in 1931 met een oppervlakte van ± 314 m², volledig gerenoveerd in 2005, op een perceel van 6 are 49, gericht op het zuidwesten.De inkomhal leidt naar een grote open ruimte badend in het licht bestaande uit een woonkamer met zijn houtkachel, een eetkamer die uitgeeft op het terras en de tuin, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met een badkamer met douche, evenals een andere ruimte die een kantoor, een kleine woonkamer of een slaapkamer kan zijn, die ook de mogelijkheid biedt voor gebruik door een professioneel beroep, aangevuld met een wasruimte. Op de eerste verdieping bedient de nachthal twee slaapkamers met ingebouwde kasten, een doucheruimte en een toilet. In het nieuwe gedeelte, dat kan worden geïsoleerd van de rest van het huis, is er een gastenslaapkamer met badkamer, een toilet en een groot terras op het zuiden van ± 40 m² met een prachtig panoramisch uitzicht over de tuinen. Op de tweede verdieping leidt een hal naar twee zolderkamers, een doucheruimte en een toilet.De wijk Tilleul, in het zuiden van de gemeente Ukkel, wordt gekenmerkt door groene ruimtes en bebouwing uit de jaren 1930. Het is een ideale woonplaats voor een gezin, dicht bij winkels, scholen, restaurants en sportcentra. Overige: 4 kelders, gasketel (2005), dubbele beglazing, geïsoleerd dak binnen en buiten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

villa

€ 4.295.000 $ 4,580,112 ¥ 679,139,003 4,152,375 chf £ 3,742,226

Ukkel 

Prins van Oranje 

In de aangename, bosrijke wijk Prins d'Orange, een charmante villa met een rieten dak met een bruto vloeroppervlak van 700 m², volledig gerenoveerd in 2023, gelegen op een terrein van 31 hectare ontworpen en aangelegd door tuinarchitect Jacques Wirtz. Dit elegant afgewerkte huis bestaat uit een lichte, ruime hal op de begane grond, een grote woonkamer met open haard en grote ramen die direct op de tuin uitkomen, een eetkamer en een grote, volledig uitgeruste keuken met centraal eiland dat uitkijkt op de terrassen en tuinen van het huis, een studeerkamer en een slaapkamer met douche (en eigen ingang). Het slaapgedeelte, op de eerste verdieping, bestaat uit een ouderslaapkamer met terras, kleedkamer en badkamer. Nog twee slaapkamers met doucheruimtes, waarvan een met terras, maken deze verdieping compleet. De tweede en bovenste verdieping bestaat uit een slaapkamer met kleedkamer en badkamer. Andere kenmerken: buitenzwembad, multifunctionele ruimte met doucheruimte in de kelder, wijnkelder, terras en aangelegde tuin Wirtz, garage voor twee auto's en buitenparkeerplaats. De Prins van Oranje is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een aangename buurt die een groene en rustige omgeving biedt en toch dicht bij alle voorzieningen is. Scholen zijn vlakbij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 869 668.