appartement

€ 585.000 $ 692,311 ¥ 75,911,898 632,475 chf £ 498,433

Waals-Brabant 

Genval 

Dit eigendom met een strakke architectuur en een krachtig en gedurfd ontwerp integreert zich perfect in de exclusieve omgeving van het Meer van Genval. Het geheel bestaat uit 4 entiteiten waaronder dit appartement met 2 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van ±157 m² en een klassiek en praktisch interieur. Gelegen op een terrein van ± 4 are 9 centiare beschikt het appartement over een kleine tuin en een zuidgericht terras.Dit gelijkvloerse appartement, dat van een mooie lichtinval geniet, biedt een ruime living met een open gashaard, een super uitgeruste keuken, een eerste grote slaapkamer met dressing en grote badkamer (bad en douche) alsook een tweede slaapkamer/studio die op een originele manier is georganiseerd met een dakraam. Het geheel wordt door een wasruimte gecompleteerd. Het appartement geniet van een mooi, naar het meer gericht, terras en van een tuin.Andere: 2 buiten parkeerplaatsen, 1 kelder, gasverwarming, alarmsysteem, videofoon, gepantserde deur, elektrische poort. Verkoop onder het BTW stelsel. Volledig dossier en plannen beschikbaar op eenvoudig verzoek.Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac. Het meer herbergt onder meer een yacht club.Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

huis

Prijs op aanvraag

Antwerpen 

Kapellen 

In de groene omgeving van Kapellenbos gelegen, zonnige villa (bouwjaar 2011) met een prachtig bomenbestand, vijver en poolhouse met zwembad. Het biedt een nuttige oppervlakte van ± 700 m² plus kelders en poolhouse op een perceel van ± 7.823 m².Het gelijkvloers omvat een entreehal, woonkeuken met eethoek en gashaard, bijkeuken en toegang tot overdekt terras, formele eetkamer met open haard, woonkamer met open haard, family room met zicht op de vijver, bureel met aparte entree, dubbele inpandige garage. De verdieping omvat de master suite met royale dressing en en suite badkamer aansluitend aan een studeerkamer toegankelijk via aparte trap, een tweede slaapkamer met douchekamer, derde suite met slaapkamer, bureau en douchekamer. De bovenste verdieping omvat diverse leefruimtes en is voor vele doeleinden te gebruiken. De woning is volledig onderkelderd en omvat een degustatie wijnkelder en diverse bergkelders en technische ruimtes.Aanvullend: Voorzien van hoge kwaliteit materialen, lift over 4 verdiepingen, uitstekend onderhouden. Eigen waterput met sproei installatie, centraal stofzuigsysteem, sauna's, jacuzzi. Het poolhouse omvat tevens een gastenverblijf.Kapellen is een bosrijk gebied en uitzonderlijk hier is dit zonnige terrein. Wandelgebied, scholen, Royal Antwerp Golfclub, manege, restaurants en het centrum van Heide met het openbaar vervoer in de nabijheid.Voor informatie gelieve contact op te nemen met Henriette Siersema op +32 (0)475 39 86 88.

huis

€ 1.850.000 $ 2,189,359 ¥ 240,063,267 2,000,133 chf £ 1,576,240

Doornik 

Herenhuis Duquesne de la Vinelle 

Dit merkwaardige herenhuis van ± 1.200 m² werd waarschijnlijk in 1702 gebouwd en heeft tal van de oorspronkelijke kenmerken van de architectuur en de decoratie van de zogenaamde Doornikse stijl bewaard. De overblijvende decoratie sluit meestal aan bij de Lodewijk XV-stijl met zijn sierelementen uit Régence of Rococo-stijl. Gelegen op een terrein van ± 35 are is het hoofdgebouw, tussen koer en tuin, van de straat gescheiden door de vroegere gemeenschappelijke delen. De toegang tot de koer, die van 2 garages geniet, verloopt dus door een ruime poort.Aan de kant van de koer, ligt een spacieuze ingangshal, met een royale trap, die naar een reeks opeenvolgende vertrekken, naar straat- of koerkant gericht, leidt. Op het gelijkvloers bevinden zich 13 parade-ruimtes, waarvan 3 ontvangstsalons, 1 eetkamer, 1 keuken, 1 office, 2 bureaus en 1 bibliotheek. De verdieping bedient 19 vertrekken waaronder 7 slaapkamers (4 met wastafel), 2 badkamers, 1 salon, 1 eetkamer en 1 keuken. De getegelde kelders strekken zich over de hele oppervlakte van het huis uit. Op de zolder zijn er meerdere leefruimtes, vroeger door het huispersoneel bewoond. In de 19de eeuw werd een vleugel bijgebouwd aan de westkant.Andere: beschermde gevels en daken, conciërgerieDoornik ligt op de grens met Vlaanderen en Frankrijk, op 20 km van Rijsel.Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op  (+32) 477 27 72 50.

herenhuis

€ 2.190.000 $ 2,591,728 ¥ 284,183,002 2,367,725 chf £ 1,865,928

Elsene 

Kastelein 

In een straat nabij de Kastelein, herenhuis gerenoveerd in 2011, met een gevelbreedte van 8 m, met een bewoonbare oppervlakte van ± 550 m² met behoud van alle originele kenmerken.De bovenverdieping bestaat uit lichte recepties met een woonkamer met decoratieve en gas haarden, een eetkamer en een grote keuken met toegang tot een zuid-oost binnenplaats van ± 65 m². De ouderlijke verdieping biedt 3 onderling verbonden kamers bestaande uit een slaapkamer, een woonkamer, een dressing en een complete badkamer. De tweede verdieping heeft twee mooie slaapkamers en hun aangrenzende doucheruimtes, een aangenaam zuid-oost georiënteerd terras. Op de derde verdieping, twee slaapkamers en hun badkamers. De vierde verdieping heeft een in te richten zolder. Op de mezzanine een mooie lichte en leefbare ruimte met toegang tot de binnenplaats, technische kelders en wijnkelder.Andere: Vaillant gasboiler, alarm, wasruimte, lijstwerk, parket, deurkozijnen, plafondhoogte van 4m20, mogelijkheid tot het huren van een garage in de buurt.Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Verbruggen op +32 (0) 486 40 25 41.

huis

€ 1.150.000 $ 1,360,953 ¥ 149,228,517 1,243,326 chf £ 979,825

Waals-Brabant 

Waterloo 

Villa van ± 550 m² (volgens EPC) gelegen op een terrein van bijna 14 are in een doodlopende straat in een residentiële wijk, instapklaar voor de nieuwe bewoners of bewoonbaar na enkele aanpassingen naargelang smaak of nood.De lichte ruimtes op het gelijkvloers omvatten een mooie inkomhal met vestiaire, een bureau, een gezellige woonkamer met cassettehaard en erker en een super uitgeruste keuken (van het merk Berloni), die toegang geeft tot de tuin. Een grote slaapkamer met doucheruimte completeert het gelijkvloers. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers die elk van een badkamer genieten terwijl de master bedroom beschikt over een eigen dressing. Het souterrain beslaat de volledige oppervlakte van de villa en omvat een conciërgerie met een Engelse binnenplaats en een aparte uitgang naar buiten, verschillende kelderruimtes waarvan één als fitnessruimte ingericht is, een wasruimte en een garage voor 2 auto’s. De privé-tuin geniet van een klein zwembad en van een ruim terras.Andere : elektrische poort, geautomatiseerde garagepoort, alarmsysteem, buitenverlichting, waterverzachter, gasketel.Vlakbij de toegangswegen naar Brussel en de commerciële faciliteiten van Waterloo, heeft de St John’s wijk een residentieel en gezinsgericht karakter, met verschillende internationale onderwijsinstellingen.Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

huis

€ 2.100.000 $ 2,485,219 ¥ 272,504,249 2,270,421 chf £ 1,789,246

Waals-Brabant 

Genval 

Merkwaardige constructie uit 1902 genesteld op een terrein van ± 22 a 19 ca op de hoogten van het Meer van Genval, opgenomen in de archieven onder de benaming « Het Torentje ». Deze villa van ± 280 bewoonbare m², die het uitzicht van een kasteel met gemengde « Art Nouveau » en neo-middeleeuwse invloeden heeft, heeft vanaf 2011 een heropleving meegemaakt door de combineerde inbreng van een architect en een binnenarchitect.De villa strekt zich over 5 niveaus uit met een totale oppervlakte van ± 354 m² en bestaat, van beneden naar boven, uit: een souterrain met speelzaal, technische kelder & studio en doucheruimte. Een benedenverdieping met toegang tot de tuin en eetkamer, super-uitgeruste keuken, wasruimte, slaapkamer en badkamer. Een gelijkvloers met living room, bibliotheek, bureau en vestiaire. Een 1ste verdieping met lounge/TV, twee slaapkamers en een badkamer. Een 2de verdieping met een oudersruimte met slaapkamer en badkamer. Een torentje van ± 6 m². Het geheel wordt door een garage van ± 82 m² voor 5 auto’s gecompleteerd.Andere: verwarming op stookolie, nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing.Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac. Het meer herbergt onder meer een yacht club.Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

gebouw voor gemengd gebruik

€ 1.295.000 $ 1,532,552 ¥ 168,044,287 1,400,093 chf £ 1,103,368

Etterbeek 

Jubelpark 

Aan een prestigieuze laan in de buurt van het Jubelpark, op een steenworp afstand van de Europese instellingen, een huis voor gemengd gebruik in eclectische stijl, daterend uit het begin van de 20e eeuw, met een bruto oppervlakte van ± 430 m² op een perceel van 3 are 17.Dit gebouw voor gemengd gebruik van twee erkende eenheden, volledig gerenoveerd in het begin van de jaren 90, bestaat op de begane grond en het souterrain uit een kantoorruimte van ± 110 m² die zijn historische kenmerken zoals lijstwerk en een fresco heeft behouden, de oost georiënteerde tuin van ± 200 m². Op de eerste verdieping, woonkamers, een volledig uitgeruste keuken en een terras van ± 15 m². Op de tweede verdieping, twee slaapkamers en een complete badkamer. Op de derde verdieping, een slaapkamer, een badkamer, een tweede slaapkamer en de mezzanine. Een grote garage, een wasruimte en een technische kelder maken het geheel compleet.Overig: Gasketel (2014), dak vernieuwd in 1990, 3 elektriciteitsmeters, twee gasmeters, alarm, videofooninstallatie, houten frame met dubbele beglazing.De Jubelparkbuurt is een gezellige en relatief groene wijk niet ver van het Park. Het is ideaal gelegen, biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer (bus, tram, metro) en ligt dicht bij winkels en diverse restaurants, evenals gemakkelijke toegang tot de omliggende gemeenten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Verbruggen op +32 (0) 486 40 25 41.

huis

€ 2.750.000 $ 3,254,453 ¥ 356,850,802 2,973,171 chf £ 2,343,060

Waals-Brabant 

Lasne Maransart 

Nabij Waterloo en de snelwegen kadert het huis van ± 800 m² perfect in een echt landschapspark van ± 1 ha 53 a, dat vol bomen, hagen, paden van rozenaren en talrijke bloemen staat.Vanaf de ingang opent een ruime hall op een eerste woonkamer met open haard, die zelf tot een tweede zitkamer met open haard leidt; een mooie eetkamer, een super uitgeruste keuken met ontbijthoek alsook een achterkeuken vervolledigen het eerste deel van dit niveau. Steeds op het gelijkvloers en toegankelijk van buiten, kan een reeks vertrekken als klein appartement of kantoor gebruikt worden. Op het eerste verdiep opent een ruime hall op 4 slaapkamers en 2 badkamers alsook op een 5de master suite van ± 66 m² met open haard, ruime dressing, badkamer en bureau of fitnessruimte. Het tweede verdiep biedt 2 grote slaapkamers en een doucheruimte. Op de ondergrondse verdieping omvat de conciërgerie een service appartement met woonkamer, keuken en slaapkamer met doucheruimte.Andere: garages voor 4 wagens, parkings voor 30 voertuigen, lift op 3 niveau’s, air conditioning met invertertechnologie, geklimatiseerde wijnkelder, videobewakings- en beveiligingssysteem. Buiten: een vijver en een zwembad. De afwerkingen en de materiaalkeuze beantwoorden hoge kwaliteits-, luxe- en esthetische criteria.Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.
event sotheby's teambuilding red carpet Brussels

Laten we kennismaken

Vertel ons over uw project, wij zorgen voor de rest.