Met het jaar 2021 achter de rug, volgt hier een overzicht van de beste verkopen die Belgium Sotheby's International Realty heeft gerealiseerd voor Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Laten we ontdekken deze eigendommen met ongelooflijke charme en design.

Antwerpen I Brasschaat

Gelegen op een prachtig perceel van ± 57 ares, is een luxueuze villa van ± 610m² gebouwd door architect Dieter Van Der Velpen en gerenoveerd in 2020 door Sels. Gebouwd met aandacht voor detail, dit huis is uitgerust met materialen en afwerkingen van hoge kwaliteit.

Het huis bestaat uit een majestueuze hal, een ruime volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het overdekte terras, een gezellige woonkamer met een bar en een groot kantoor, alles met uitzicht op de prachtige tuin. Op de eerste verdieping maken 4 slaapkamers en 3 badkamers, waaronder de master suite met kleedkamer, sauna en eigen doucheruimte het geheel compleet.

Antwerpen I Schilde

Gelegen in een groene woonwijk, ligt deze charmante villa van ± 480 m² op een prachtig domein van ± 3,6 ha met een aangelegde tuin, diverse terrassen, vijvers en beboste ruimten. Gebouwd door de architect S. Boens, dit huis beschikt ook over uitzonderlijke gerecycleerde materialen.

Op de begane grond bestaat de villa uit een grote hal, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met AGA fornuis en een gezellige woonkamer met open haard en uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping leidt een grote nachthal naar de master suite, met een open haard, een badkamer en een kleedkamer; en naar twee andere slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt een laatste slaapkamer en twee ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Antwerpen I Turnhout

Gelegen in een rustige en groene omgeving, ligt deze charmante gerenoveerde boerderij op een perceel van ± 1,6 ha met een zwembad, weiden, een paddock en twee stallen.

Op de begane grond bestaat het huis uit een grote, open en volledig uitgeruste keuken met een prachtig uitzicht op het terras en het zwembad, een comfortabele woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping maken drie slaapkamers en twee badkamers, waaronder de master suite die bereikbaar is via een privé trap, het geheel compleet.

Antwerpen I Schoten 

Gelegen in het luxueuze domein “De List”, vlakbij het stadscentrum van Antwerpen, bevindt zich een charmant penthouse van ± 336 m², omgeven door een sublieme en uitgestrekte tuin met vijvers waar de rust heerst.

De lift die rechtstreeks naar het appartement leidt, komt uit in een prachtige en ruime hal. Verder zijn er een volledig uitgeruste keuken, een bureau, een grote woonkamer met open haard en een gezellige eetkamer, uitkomend op een mooi terras van ± 30 m², die de leefruimtes vormen. Het nachtgedeelte heeft drie slaapkamers en drie badkamers, waaronder de master suite.

Antwerpen I Centrum

Gelegen in het centrum van Antwerpen, tussen de Meir, de Groenplaats en het Boutique Hotel Franq, bevindt zich een subliem penthouse van ± 200 m² met een dakterras van ± 25 m² in een voormalige brandweerkazerne daterend uit 1511.

Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met hoge plafonds en een open haard, een volledig uitgeruste open keuken met een groot kookeiland allen uitkomend op het mooie terras, evenals 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op de eerste verdieping leidt een mezzanine met een gemeubeld kantoor rechtstreeks naar het dakterras met een prachtig uitzicht over de stad.

Antwerpen I Centrum

Gelegen in het historische centrum van Antwerpen, vlakbij het pittoreske Hendrik Conscienceplein, bevindt zich een schitterend duplex penthouse met een oppervlakte van ± 240 m² en een dakterras van ± 36 m².

Deze fantastische appartement bestaat uit een grote woonkamer met hoge plafonds en directe toegang tot het zuidoostelijk gelegen terras. Deze verdieping heeft ook een ruime volledig uitgeruste keuken met toegang tot het terras, en een master suite met badkamer. Op de bovenverdieping maken twee slaapkamers en een badkamer het geheel af.

Antwerpen I Centrum 

Dit neoklassieke herenhuis, ideaal gelegen in het centrum van Antwerpen, heeft een oppervlakte van ± 850 m² en heeft de originele, historische en rijke decoratie van die periode behouden. De parketvloeren, het lijstwerk en de schilderijen uit die tijd weerspiegelen de authenticiteit van het pand.

Deze sublieme woning wordt momenteel gebruikt als showroom, maar kan na aanpassingen worden omgetoverd tot een echt woonhuis. Met zijn typische 19e eeuwse indeling bestaat,  de benedenverdieping, uit opeenvolgende salons, die kunnen worden omgevormd tot woonruimten en keuken. Op de bovenverdiepingen en aan de achterkant van het huis, kunnen verschillende kamers worden omgebouwd tot slaapkamers en badkamers om van deze showroom een echte thuis te maken.

Delen