Côte d'Azur Sotheby's International Realty, een nieuwe aanpak die uw verwachtingen overtreft...

Côte d’Azur Sotheby’s International Realty is gebaseerd op hetzelfde streven naar uitzonderlijke dienstverlening als het veilinghuis Sotheby’s al meer dan twee eeuwen doet. Sotheby’s Int. Realty is een wereldberoemd merk voor de onderscheidende eigenschappen die het vertegenwoordigt.

Zijn doel? Om een speciale relatie te creëren met klanten die op zoek zijn naar een huis en een “uitzonderlijk leven”, van studio’s tot villa’s, van dorpshuizen tot charmante flats, en van landhuizen tot wijngaarden en palmbomen, heeft Sotheby’s Int. Bij onroerend goed gaat het vooral om de kwaliteit van de locatie en de omgeving.

Een nieuwe aanpak van het agentschap Côte d’Azur Sotheby’s Int. Makelaardij is gebaseerd op rationaliteit en emotie, met de ambitie om de voorkeurspartner te worden voor elk project, of het nu gaat om verkoop, aankoop of verhuur, in een gebied dat ons vertrouwd is.

Het team van het agentschap heeft zijn expertise ontwikkeld in verschillende locaties rond Saint-Tropez zoals Ramatuelle, Gassin, Grimaux, La Croix-Valmer, La Garde-Freinet, Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime en Cavalaire sur Mer voor zowel aankopen als kwaliteitsinvesteringen.

“Wij zijn er om elke klant te begeleiden, ongeacht de omvang van hun verkoop- of aankoopproject.”

Delen