Kleur kan de toon zetten voor een hele kamer. Bekijk het Pantone 2022 rapport over mode kleurtrends.

Pantone, ’s werelds toonaangevende kleurentrendzetter, heeft zijn voorspellingen voor de toptinten voor 2022 bekendgemaakt. Hun palet verenigt troostende neutralen en verrukkelijke kleurtoetsen van felle kleur op onverwachte manieren. Het Pantone-rapport presenteert een gevarieerde collectie van kleuren die een algemeen verlangen naar rust weerspiegelt, gecombineerd met een gevoel van vreugde en avontuur.

Heldere, levendige kleuren 

Vrijmoedig optimisme en een gevoel van nieuwe bevrijding worden ontketend in dynamische en uitzonderlijke tinten die inspelen op ons verlangen naar spontaniteit en opwinding. Een vrolijk, grillig kleurenverhaal van onbedwingbare pret en spontaniteit, wordt hier versterkt door het zorgeloze vertrouwen en de vrolijke houding van Very Peri blauw, Dewberry paars en sprankelend Paradise Pink, waarvan de speelsheid aanzet tot expressie en experimenteren.

Harmonieuze mix

Het palet is een holistische en harmonieuze mix van natuur geïnspireerde ondertonen en benadrukt ook de eigenschappen van deze heerlijk subtiele en voedende tinten. Deze gezellige woonkamer in Antwerpen is geïnspireerd van Pantone’s Cornsilk voor een zonnig interieur, dat een gevoel van vreugde en harmonie creëert.

De Klassieken

In tegenstelling tot de energierijke primaire kleuren en juweeltinten richt de andere helft van het kleurenpalet van dit jaar zich op rustgevende neutralen voor tijdloze verfijning. In dit prachtige appartement zorgt de harmonie tussen de kleuren Pantone Volcanic Glass, Plaza Taupe, Petrified Oak en Cloud Dancer voor een perfecte match in deze woonkamer, die een warme en ontspannen sfeer brengt en tegelijk een chique en gedistingeerde stijl behoudt.

Belgium Sothebys Int. Realty Setting the Tone NL

Delen