Referentie

4975464

Oppervlakte

± 450 m² ± 4.844 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 42.000 m² ± 452.084 ft²

Deze woning genaamd ‘De Lentehoeve’ met een woonoppervlakte van ± 450 m² is landelijk gelegen te midden van een natuurgebied en omvat een grondoppervlakte van ± 4,2 ha met bos en weides. Volledige privacy en rust is hier gegarandeerd.

Via de inkomhal krijgt men toegang tot de leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, de bibliotheek/TV-kamer met open haard, de eetplaats en het groot salon met zicht op het domein. Daarnaast heeft men nog een grote koele bergruimte en wasplaats met douche en een bergruimte met alle technieken. De eerste verdieping bestaat uit een grote slaapkamer met badkamer en extra ruimte, een master bedroom met ensuite badkamer en veel opbergruimte, een polyvalente ruimte via de trap naar extra verdiep. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een apart jachthuis en verschillende gebouwen voor opslag.

Hier worden aandelen van een vennootschap met actief mestbank-en landbouwnummer, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen is te bepalen o.b.v. de boekhouding van de vennootschap rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 761 187.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

Knesselare Ursel

Knesselare Ursel is gelegen in een licht heuvelachtig gebied tussen Aalter en Eeklo, halfweg tussen Gent en Brugge.