Referentie

5153112

Oppervlakte

± 280 m² ± 3.014 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 95 m² ± 1.023 ft²

Dicht bij de gewilde wijk Zavel, huis uit het begin van de 18e eeuw, grondig gerenoveerd in 2011 en met een bruto oppervlakte van ± 280 m².

Op de begane grond biedt het huis een eerste suite die bestaat uit een woonkamer/bibliotheek, een slaapkamer, een kleedkamer en een complete badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich aangrenzende receptieruimtes, een eetkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een terras. Op de tweede verdieping bevindt zich een suite bestaande uit een woonkamer, een slaapkamer, een kleedkamer en een aangrenzende doucheruimte. De bovenste verdieping biedt een conciërgewoning met een slaapkamer en een doucheruimte en een woonkamer met een keuken. De benedenverdieping biedt kelders, technische ruimtes, een wasruimte en een wijnkelder.

Andere: gasketel, eiken parketvloer, edele materialen, Bose-systeem, beveiligingssysteem met camera en alarm, elektrisch gordijn, dubbele en enkele beglazing, airconditioning, gashaarden.

De Zavelwijk is een charmante en typisch Brusselse wijk. Het staat bekend om zijn mooie gebouwen, talrijke winkels, restaurants en vervoersmogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Verbruggen op +32 (0) 486 402 541.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

289

EPC Code

View code

Zavel

In het historische hart van Brussel is de Zavel een vlaggenschipwijk van de stad, bekend om de schoonheid van zijn architectuur, zijn gerenommeerde merken en de aanwezigheid van talrijke antiekhandelaren en kunstgalerijen.