Referentie

5265839

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 170 m² ± 1.830 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Centraal gelegen in Antwerpen, gemeubeld duplex appartement van +/- 170 m² in loftstijl, op de bel-étage van een authentiek gebouw.

De entree, voorzien van vestiaire en gastentoilet, geeft enerzijds uit op het in de binnentuin gelegen terras en anderzijds op de eetkamer en de leefruimte met hoge plafonds. Deze bieden via een stalen trap toegang tot het souterrain waar de volledig uitgeruste leefkeuken en berging, met voorzieningen voor was- en droogkast, zich bevinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloopdressing, een douchekamer, een badkamer en een apart toilet.

Aanvullend: Het appartement wordt gemeubeld verhuurd. Wijnkelder aanwezig. Ondergrondse parkeerplaats in het gebouw te huur voor €150/maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen €310/maand, inclusief provisie voor verwarming. Het appartement is beschikbaar voor een periode van +/- 2 jaar.

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café’s en is gemakkelijk toegankelijk dankzij het openbaar vervoer en de vele invalswegen.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met ons kantoor op +32 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

2

Parkings

34

EPC

C

kWh/m² per jaar

208

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.