Referentie

5333893

Slaapkamers

6

Oppervlakte

± 500 m² ± 5.382 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in een rustige residentiële en groene buurt aan het einde van een doodlopende straat, villa van ± 500 m² op een terrein van ± 1.750 m²,

Met zicht op weilanden omvat deze villa op het gelijkvloers een inkomhal met aparte vestiaire en toilet, een eetkamer die aansluit op de woonkamer met open haard, een volledig ingerichte leefkeuken en een bijkeuken. Vervolgens zijn er 3 slaapkamers op het eerste verdiep. De master slaapkamer beschikt over een badkamer met inloopdouche en ligbad, ook beschikt deze kamer over een aparte dressing. De drie andere slaapkamers delen een badkamer. De woning beschikt ook nog over een tweede verdiep dat eveneens is voorzien van 2 slaapkamers die beide een badkamer delen.

Aanvullend: gelegen in een doodlopende straat, volledig omheinde tuin, elektrische garagepoorten.

De villa bevindt zich in een rustige wijk met prachtige lanen, in een groene en bosrijke omgeving. Gemakkelijk bereikbaar via verschillende toegangswegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

252

EPC Code

View code

Schilde

Gelegen in een groene omgeving bij verschillende restaurants en mooie winkels. Gemakkelijk bereikbaar op ongeveer 20 minuten van Antwerpen.