Referentie

5419228

Oppervlakte

± 900 m² ± 9.688 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 2.800 m² ± 30.139 ft²

Ideaal gelegen tussen de Prins van Oranje en de levendige wijk Fort Jaco. Deze door architect Marc Corbiau ontworpen villa met een bruto oppervlakte van 900 m² ligt op een perceel van 28 are op het zuiden.

Dit hedendaagse huis met strakke lijnen, heeft grote volumes en een prachtige hoogte onder het plafond. Grote ramen geven het een onvergelijkbare helderheid.
De villa biedt op de begane grond een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een bureau, ruime recepties met open haard, een eetkamer die uitgeeft op het terras en de tuin zonder inkijk, en een super uitgeruste keuken met centraal eiland, aangevuld met een achterkeuken. De twee bovenste verdiepingen herbergen het slaapgedeelte bestaande uit een master dedroom met dressing en volledige badkamer, 4 extra slaapkamers van elk een goede grootte, 3 badkamers en een terras met een adembenemend uitzicht van ± 100 m², op het zuiden. De benedenverdieping heeft een fitnessruimte, een galerieruimte en een overdekt zwembad.

Overige: wasruimte, video-intercom, waterontharder, audio-alarmsysteem, tuinhuisje, garage voor 4 auto’s, parkeerplaatsen buiten.

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine bedrijven. Het is gelegen in een rustige familiewijk, dicht bij het Forêt de Soignes, met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 (0) 493 512 900.

Andere details

Badkamers

4

Garages

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

204

EPC Code

View code

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.