Referentie

5612054

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 775 m² ± 8.342 ft²

Terrein

± 292 m² ± 3.143 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In de onmiddellijke omgeving van de Jardin du Roi, burgerlijk huis in Beaux-Arts-stijl getint met neo-renaissance, gebouwd in 1912. Profiteerend van een unieke ligging, ontwikkelt het een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 775 m² achter een 8 meter breed gevel.

Entree via de centrale hal geeft toegang tot de benedenverdieping bestaande uit een grote garderobe, toiletten, woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met uitzicht op de tuin en tot de bovenverdieping die drie kamers bedient, ontvangstruimte met een oppervlakte van ± 85 m² met decoratieve open haarden en hoge plafonds die uitkomen op een terras met toegang tot de tuin.

De majestueuze trap leidt naar de eerste verdieping waar we de hoofdslaapkamer vinden met een oppervlakte van ± 31 m² met privé woonkamer, kantoor, kleedkamer en badkamer. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers met elk een kleedkamer en een eigen badkamer. Op de derde verdieping een personeelsappartement met twee slaapkamers, twee badkamers, een woonruimte en een keuken. Een wasruimte maakt de verdieping compleet.

Andere: lift, wijnkelders, talrijke opslagruimtes, fotovoltaïsche panelen, garage beschikbaar als optie. PEB: G

Terkamerenbos biedt een groene omgeving en gemakkelijke toegang tot restaurants en winkels. Deze buurt biedt ook gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanguy Lemaître op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

5

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

71

Koningspark

Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.